Kvaksonska loža - Moćne patke

1. scenska čminka.slikanija moja.
    prazno neš večerajes.

2. Ja sam inače manijak za šminku, imam više vrednosti u neseseru nego u ormanu. :)

3. ja sam za veliku maturu mazala crveni karmin. baš sam bila do jaja.

al najviše volim dobru maskaru i tamnu senku. i rumenilo. ništa više.

4. Crveni karmin mažem često, e sad zavisi da li one nijanse da vuku na boju cigle ili na boju cvekle, one hladnije nijanse. Zavisi od senke i to. Maskara zakon, to se slažem. A sa senkama volim da se idiotišem. Recimo obožavam kombinaciju intenzivno električno roze senke i da uokvirim oči izrazito jakom svetlo plavom olovkom. Mnogo bolje izgleda nego što zvuči, verujte mi. :D

5. ja ispisa' silu božju i niš,neće sajat.
    nebitno,uglavnom-nemam kilo šminke,ali gledam da ono što imam ide na lice bude dobro,lancome puder.i maskara isto lancome.rumenilo ne koristim.mejbelin karmin,deborah sjaj i nebitne bele,lila,roze i zlatne rimel senkice.i to je to.komple' moja šminka.i ajlajner.eto-moj celopkupni neseser maltene.

6. jbt gde mi je nestao post

7. Kad vam nestane post, samo desni klik na ovo polje za kucanje i opcija Undo. ;)
    Ma što je najgore, ja uglavnom kvalitetnu šminku i kupujem. To mi opsesija jebena. Mislim da imam senke svih nijansi. Biće mi žao kad budem morala da ih pobacam. Jebeni rok trajanja. Onda moram kupiti nove, da se utešim, i tako u krug.
    Neko troši na cigare, neko na obuću, ja na ovo. Šta da radim. :)

8. pa,sejo,gde si nestala,a naš dogovor,lepo me đaf učila,ja jadna naivna,mala!

9. uuuuuuuuuuu do jaja izgleda! ja sam mislila da si ti plavusa! :)

10. Ma gde plavuša, frćkava brineta. :)
    Volim tako da eksperimentišem s bojama. Jebem ga, mlada sam, kad ću ako ne sad.

11. pa i ja sam čupava :) to je ljuuuubav!

12. Awwwwww, i moj Džaf je čupošica! :)) Ja sam onako afro loknasta, pa gajim kosu celog života, da ne budu sitni federi, već da se razvuku malo zbog težine. Sad mi je kosa otprilike do struka kad se ispravi, ali i dalje sam u fazi gajenja...

13. Moje su čudne, onako sitne al opet ne federaste. i jaoooo, imaš i dugu kosu. čoveče! kako se češljaš, samo kad pereš, sa 3kg balzama? :)

14. Upravo tako, i samo tako. Znaš me u dušu. :) ♥

15. lep ti je brus :DDDD pravi za mahanje :D kaj radis staklici?

16. Jašta, specijalan za doček na ćošak. :)
    Vegetiram, iskreno, spavala sam do pre 2 sata, pa ću uskoro da nastavim drugu turu. Sinoć 2 sata samo spavala, išla jutros na ispit prokleti.
    Šta ti radiš? Kako je?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.