Ma sumnjiv mi je od starta, kao KRAJIŠNIK je, a onda nije, pa traži greške, a ne vidi ih i to... Kladim se da noću izlazi obučen u kožni mantil i klompe i prepada maloletnice po parkovima. :)))
Zbog takvih kao što si ti ne smem sliku da okačim!
Hahahahahaah!!! Postavi slobodno. Moj manijakalni um te je već zamislio, sad ne znam dal ću pozitivno da se iznenadim, ili ću da se razočaram.. Mada kako sam te dobru zamislio, pre će biti ovo drugo :D
e sta se zove ogroomni otimista- cekaju me dana sdve ucenice na hodniku ja reko' dosle da mi pomognu sa vezbankama da odnesem - kad ono naravno ' mooolim vas odlozite..' :DDD
e sunshine pivopijo :D
Nemoj tako staklo...pa čovek je SAMO tražio grešku u fotošopiranju ;DDD
Des matrikse :)
Ma sumnjiv mi je od starta, kao KRAJIŠNIK je, a onda nije, pa traži greške, a ne vidi ih i to... Kladim se da noću izlazi obučen u kožni mantil i klompe i prepada maloletnice po parkovima. :)))
hahaha ali bez klompi ništa! :)))
Hahahahahaah!!! Postavi slobodno. Moj manijakalni um te je već zamislio, sad ne znam dal ću pozitivno da se iznenadim, ili ću da se razočaram.. Mada kako sam te dobru zamislio, pre će biti ovo drugo :D
EDIT: Pozz Eli i Matriksu :D
Pih, već ove nedelje krenuli da zaključuju ocene a rekli su da će sledeće, seronje.
hola bleja!
alo matrixe nemoj da te sad izvedem na tablu za to vredjanje!
olla marooooooooooooo
Ouuu des sestriks :)
evo,matrikse,moli će sve da te presliša:)
sejo,imaš PVT.
kaj ima ljudi?
Prestao sam. Počele žene namerno da dolaze u park :DD
Ja iz engleskog imam sve petice, tako da možeš slobodno to da uradiš.
Ćao Maro.
kakve klope,valjda šunjalice?lololo
ko je rekao da ces engleski da odgovaras!? :DDDDDDDDDDD
HAHAHAHA, pazi KRAJIŠNIKA kako sebi diže cenu! Cccc :)
Pozz pridošlicama!
Pa ne znam, koliko se ja sećam, ti predaješ engleski...
predajem engleski kad me ne vredjaju :P
i ja sam delom krajišnica,ne dirajte u svetinju,lololo!
e sta se zove ogroomni otimista- cekaju me dana sdve ucenice na hodniku ja reko' dosle da mi pomognu sa vezbankama da odnesem - kad ono naravno ' mooolim vas odlozite..' :DDD