Kvaksonska loža - Moćne patke

1. U Matriks fazonu ili nešto nevezano?

2. kaj matriks?
    pff,istrčala bih tri kruga oko naselja!

3. Bilo kakav, samo da je kulj.

Maro, da si napisala to ''naselja'' velikim slovom već bih pomislio da živiš blizu mene. lololo

4. Ja samo da pozdravim ako ima nekog.. A nema

5. моја омиљена певачица на вом целом свету лоло
    http://www.youtube.com/watch?v=jjZD63BWKgA&feature=related

6. dan ljudi!
    o,rijana nam malko svrnula?
    lololo

7. Napokon da dođe neko.

8. kaj ima matriks?
    došla,evo i kafu skuvala,uzi si.

9. Ništa, opet imam puno da učim.

10. zbrčaj to lepo,pa pravac van,lepo je vreme!

11. Kod mene nije, namrčilo se nešto.

12. kod mene baš vedro,da popijem kafu i po kući kaj treba,pa idem,mada ne van,neg' na radionu,neću ni ja dan lep da vidim neš.
    kako ide učenje?

13. Ne učim trenutno, oko 4 ću krenuti pa ima oko 6 da završim i da malo odmorim mozak za trening.

14. polako,nemoj mnogo da se opterećuješ.biće dobro,iskoristi pametno slobodno vreme,a škola neće nigde da pobegne.

15. Šteta što neće, smučilo me se da ja bežim od nje.

16. ma,ti si super,samo se malo opusti i uživaj i pored škole.tavršavaš sve obaveze što je najvažnije,tako da si zaslužio i da imaš adekvatan društveni život,jer bez toga niš ne vredi.

17. Ma najgore mi što me napustila inspiracija i snaga da isilim mozak.

18. sad ide leto i imaš malo duži raspust,iskoristi ga i pročisti mozak svojski!

19. Uz leto ide i prijemni.

20. posle prijemnog matriks bre..

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.