Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Znam, znam ali nikako mi pomisao na prijemni ne da mira...
moraš da iskuliraš i da pored sporta imaš još neki filter.taj prijemni će da dođe i da prođe,polako,štedi si živce,oni su ti potrebni do kraja.
Ne živciram se, samo mi čudno. Prvi put radim nešto u školu što mi život znači.
pa,da,ali nije to cela poenta,to ćeš da odradiš,to je samo deo sad koji treba da ti bude bitan,a mislim da si se ti bogovski i pripremio,tako da nemaš brige,čil.
Nikad ne možeš da nemaš tremu, ma koliko se dobro pripremio/la.
to jeste,ali samo tren,dok ne kreneš da radiš.ja sam ubijala namerno tremu terajući se na recitovanja i pevanja u osnovnoj i na filozofskim debatama u srednjoj.jer sam bila stidljiva ubi bože.sad mogu da pričam pred 500 ljudi bilo šta i da mi ni leptirić ne prođe.
i faks naravno,ceo je i bio tako koncipiran što je bio korak dalje da stidljivost ode.
Moje ubijanje treme je definisanje, evo sad pokušavam da silim mozak i samo neke gluposti izlaze.
pazi,nije trema vezana za to koliko daobro znaš,nego - je li to dovoljno.trema je i pozitivna,jer da te boli kurac verovatno ne bi toliko dobro ni spremio prijemni.
Ne znam, testiranje mog znanja za prijemni je kako napišem defku, tj. za srpski pošto tamo smo čak imali da pišemo vest.
kod vesti gledaj da bude upečatljiv naslov,ako je u formi članka,jer naslov treba da privuče,ako on ne valja,niko ni ne čita skoro.jasne,nedvosmislene rečenice,koncizan budi i odgovori na pitanja-ko,kada,gde,kako.
Znam, morao sam to sam da učim.
onda nema brige,samo polako i staloženo.
Odoh da napišem još jednu defku pa na učenje.
aj,aj,i ja piskaram.još malo pa ću i da palim,lep uč.
Bleja?
sleja?
pozz 'triks!
Manijače, ti si i mene zajebao po menjanju nikova.
ali ovaj je sad special edition:)
ima skriveno značenje za odrećenu osobu hahaha