Kvaksonska loža - Moćne patke

1. код мене уствари има сочних бресквица ахахахахаххахах

Ohoho, imaš, a ne zoveš! Ću d'uzmem i nepozvana! :) Dezte bleja.

2. dobar daaaaaaan vruci daaaaaan

3. Zato smo se nas dve "raskomotile" na avatarima. :))

4. polako tek stizel leto..a i bar nisi jedini egzibicionista :DDDDDDDDDD

5. Pa to, egzibicionizam mi je drugo ime. :))

6. nasle pa zasle xixixixixiix

7. Ćuti, dok ne počnu da sevaju eroCke fotke, sve je dobro. :)

8. to mozemo na pvt :DDD

9. Ne smem, ubiće me Džaf. Razumeš me valjda. :)

10. onda to radite vas dve da te mine zelja ! ja sam srecna kad su drugi srecni!!!=))))

11. Moram joj predložiti, nadam se da će joj se svideti ideja. :))
    Šta ima bre?

12. arbajt arbajt standardisimo =) malo blejkam pre druge ture posla. ti?
    ps navijam za ideju!!!!!

13. I ja pomalo odmaram, prevrnula sam ceo orman tražeći šta mogu da obučem za sutrašnju proslavu, pa pravim predah pre nego što počem sa vraćanjem stvari. Žene... :) Odmaram čitave nedelje, imala naporan ispit u ponedeljak, pa dajem sebi oduška i puštam mozak na ispašu. Od ponedeljka ponovo čitaonica, jebiga.
    Kad će raspust, Moli? Sad se setih da mi tad čitaonica samo pre podne radi. :(

14. exex ja se komirala ... drzim fige za ispit!!!!!!!!!!!
    a raspust od 17. juna...

15. Ja samo da navrnem, da ne mislite da sam prestao da blejim.. Šalovao i šaht i spremo kolokvijum :D Et, mašem ko vidi.

16. Bila sam žensko, birala sam garderobu i šminku za sutrašnju proslavu. :) Kako si ti? Šta se radi?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.