Kvaksonska loža - Moćne patke

1. he, šta ima kod tebe?neš novo?
    e da bre, jel imaš neku curu možda,a?:)

2. Ništa novo, ti? Nemam curu, upisujem ekonomsku a i sam znaš kakve su devojke tamo.

3. ne radim više u firmi, ali sam zato najebao danas od neke fizikalije,od jutra do mraka skoro...
    e,ako u ekonomskoj ne nađeš curu...:))

4. Koja fizikalija, da obrašuješ 2 cure odjednom? I nemoj ti tu meni da baksuziraš. lololo

5. hahaha, ma čist fizički posao bre,kakve cure lololo

ma malo ti i zavidim bre, bićeš okružen žeMskama:)

6. Na ovoj temi je fazon, da svako spamuje sta hoce ? :D

7. Pa ne baš, ovde blejimo i tako to. :)

8. Ulazi covek sa jednom rukom u prodavnicu i pita: "Da li je ovo second hand shop?"

9. Ali ovo nije tema za viceve! :) No dobro, samo ti piskaraj. :)

10. Tačnije, ovde otpadamo ;)

11. O Ella, novi avatar. :)

12. мрзи ме да вртим уназад... шта радите, има л' каквих сочних трачева? :)

13. у ело, кул аватар! така је моја коса кад је сушим феном!
    стаклена, мјамор :*

14. Des Džaftimirka? :)
    Pa i nema nekiJE tračeva...slabo se neš' blejalo...
    Imal šta sočno kod tebe? ;D

15. нема ништа, много сам рааадила данас :((( и једва чекам кучччама да дођем и да обујем јапанкиње.

код мене уствари има сочних бресквица ахахахахаххахах

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.