Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ojsa....stizete polako, aN? ;)
A vidiim i Zeza nam se vratio :)
Staklo, kakvo vreme su najavili, sta kaze golub pismonosa? ;)))
Dzafe...hmmm...a sta tebe da pitam kad sve znam ;))) Jebiga, piknikovalo se sinoc, pa sam dobila informacije iz druge ruke hehe
елло, пикниковало се данас... БЕЗ ТЕБЕ! Тројка је супер! :p њииихиии :)))
Hahaha znam Dzafe, preneo mi Djoni SVE...i najsitnije i najsocnije detalje buaxaxaxa
ЈЕБОТЕ! Ова тема није нормална. Ладно ми се не појављује у последњим темама у којима сам учествовала. Одједаред. Свашћа. Спуууукиииии О.о
које најситније? да је буксница плакао јер смо хтели да давимо патке? да смо га терали да се сапуња у реци? а притом пада киша? :п
Sunce mu njegovo, to mi nije ispricao...pihh :))))
Djoooooni, sunce li ti tvoje, izlazi iz one nase pecine i vuci se ovamo ;)))
Ej evo me bejbe....Izađoh mada lepo sam se ušuškao tamo :)))
Des Džaf...de ti je onaj tvoj razbojnik? :)))
Buksno dolaz' 'vamo...
Остао да пере шоферке на Оемвеу. Треба да заради за нов телефон. Испричај елли како је било, немо' да је лажеш. Нека зна како буксна плаче.
Alo Rajfajzen...nikada vam neću platiti zaostalu ratu lololololo
http://citizented.com/wp-content/uploads/2009/12/cry_baby.jpg
ALI KOJA POBEDA!!!!!!!!!!!!!1111 AHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHHA
Junački je plakao...to su bile suze junačke a ne neke...ej pa sa Bežanije je on a tu smo svi visoki, glavati i možemo da pojedemo po nekoliko kila mesa .)))
Zamisli bejbe, zvala me kao neka iz Rajfazena i iscimala me da im platim neku ratu a je pre par dana trebao da platim i nisam....bejbe...uzrujala me je :))))
добро си ме подсетио! УМИРЕМ ОД СМЕХА!!!!!!!
"Овај, да, да, мислим, платићу у УТОРАК!" АХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХА
Hahahahahahaha Rajfajzen pobediJo!!!!!!!! :DDD
која сцена и која је вероватноћа да убодем баш тако нешто! који си ти крими, шоу! :))))))
УТОРАК!"
HAHAHAHAHA bejb, pa gde nadje UTORAK? :D
I zasto ja o ovim vasim zajebancijama ne znam nista, m? M? Grrrrrrrrrrrr NEMOJ SAD DA VAS SAKAMA IZMLATIM SVE!!!!!!!!!2
видиш да ти ипак није све испричао лололололололо
удри њега! он се наметнуо данас! ми нисмо ни хтели да га водимо у парк ал' почео да плаче као киша и било нам жао :( каже ти га испалила :(
Hahahaha Dzaf, mojne se zajebavas, ELLA NIKAD NE ISPALJUJE! To mogu samo vas dvoje da ispalim, ali Djonija NIKAD!!!! :))))))
Pa bejbe, utorak mi najviše deluje kao onaj "platiću vam kada mi se bude išlo do neke vaše filijale, pošto ste zatvorili onu na Bežanijskoj Kosi i bole me brige da se cimam tamo negde baš kada se vama digne" dan...tako da utorak :))))))
Bejbe nije tako bilo. Buksna mi pozvonio i ja pogledam kroz špijunku i otvorim kad me odjednom nešto mlatnulo po glavi. Kada sam otvorio oči odjednom vidim voze me on i Džaf negde...usr'o sam se...reko kraj :)))))