Kvaksonska loža - Moćne patke

1. ali Djonija NIKAD!!!! :))))))

Idi bre Džaf pa mi trčimo....ja sa stadiona do gore za 7 minuta...svetski rekord :)))

2. . Kada sam otvorio
    oči odjednom vidim voze me on i
    Džaf negde.. .usr 'o sam se.. .reko kraj :)
    )) ))

Hahahahaha a tacno sam znala da je tako bilo, tacno sam znala!!! :)
    Dzafe, lazljivicO jedna ;P

3. Hahahahaha a tacno sam znala da je tako bilo, tacno sam znala!!! :)
    Dzafe, lazljivicO jedna ;P

Jeste bejbe...a vid'o sam ja krajičkom oka samo nekoga u fantomKi to joj Buksna dao neku ZvJezdinu....i tup....mrak :)))

4. Sve znam bejb...znas da ja tebi slepo verujem, a ovo dvoje samo lazu, lazu cim zinu ;D
    Zdravo bre Matriks...vidim juce si malo odmarao od ucenja, valjda si i danas, nedelja je :)

5. Nope, 3 sata sam se odvalio od učenja. lolo

6. HA! Vidim matriks da si juce i pio...valjda nisi preterao i proveo danas mamurnu nedelju ;)

7. Hteo sam, ali nisam smeo. Trebalo se vratiti kući busom u 22h.

8. Ihhh pa sto je bus problem...problem je voziti punom glavom ;)))

9. Problem je što je taj bus kojim sam išao, ima kružnu trasu, nema stajanja više od 2 min.

10. E jbg, to je bas zajebano, ne mozes k'o covek da se opustis i das sebi oduska...

11. Matriks...uleteo si u flašu...nemo' da odem na otvorena vrata i vidim da su ocene zbog flajke pale....nemoj đavo da te lizne :))))

12. A, fak! Neko sprema ribu od komšija, a smrad je spaljivač trepavica.

13. Matriks...uleteo si u flašu...nemo' da odem na otvorena vrata i vidim da su ocene zbog flajke pale....nemoj đavo da te lizne

Zašto misliš da alkohol jako utiče na moje učenje? Samo ostaje portfolio od njega. lolo

14. Eh, alkohol... Ne da utiče na učenje, nego utiče i na sudbinu. Često je tako pogrešno skrojiš. Ili ispadne bolje nego što očekuješ. :)

15. Meni svejedno, samo da je ja određujem.

16. živeli od mejnijaka i mene.samo da pozdravim.ćinćin.

17. Sestriks, a da upoznamo Djounzi i ja zeta, nista, a? :P
    Da ste vi meni zivi i zdravi, voli vas Ella :)

18. danas padala kiša i nalazili se s burazerom za neku klopu i kaj već,još bila baba da meri stan i pregrađuje,ode dan,a morala biti doma,juče se sve vreme spremala kiša,ne iziđosmo.a,kude ste pa vi?jav'te se:)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.