U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Idi bre Džaf pa mi trčimo....ja sa stadiona do gore za 7 minuta...svetski rekord :)))
oči odjednom vidim voze me on i
Džaf negde.. .usr 'o sam se.. .reko kraj :)
)) ))
Hahahahaha a tacno sam znala da je tako bilo, tacno sam znala!!! :)
Dzafe, lazljivicO jedna ;P
Dzafe, lazljivicO jedna ;P
Jeste bejbe...a vid'o sam ja krajičkom oka samo nekoga u fantomKi to joj Buksna dao neku ZvJezdinu....i tup....mrak :)))
Zdravo.
Sve znam bejb...znas da ja tebi slepo verujem, a ovo dvoje samo lazu, lazu cim zinu ;D
Zdravo bre Matriks...vidim juce si malo odmarao od ucenja, valjda si i danas, nedelja je :)
Nope, 3 sata sam se odvalio od učenja. lolo
HA! Vidim matriks da si juce i pio...valjda nisi preterao i proveo danas mamurnu nedelju ;)
Hteo sam, ali nisam smeo. Trebalo se vratiti kući busom u 22h.
Ihhh pa sto je bus problem...problem je voziti punom glavom ;)))
Problem je što je taj bus kojim sam išao, ima kružnu trasu, nema stajanja više od 2 min.
E jbg, to je bas zajebano, ne mozes k'o covek da se opustis i das sebi oduska...
Matriks...uleteo si u flašu...nemo' da odem na otvorena vrata i vidim da su ocene zbog flajke pale....nemoj đavo da te lizne :))))
A, fak! Neko sprema ribu od komšija, a smrad je spaljivač trepavica.
Zašto misliš da alkohol jako utiče na moje učenje? Samo ostaje portfolio od njega. lolo
Eh, alkohol... Ne da utiče na učenje, nego utiče i na sudbinu. Često je tako pogrešno skrojiš. Ili ispadne bolje nego što očekuješ. :)
Meni svejedno, samo da je ja određujem.
živeli od mejnijaka i mene.samo da pozdravim.ćinćin.
Sestriks, a da upoznamo Djounzi i ja zeta, nista, a? :P
Da ste vi meni zivi i zdravi, voli vas Ella :)
Odoh ja, ćaos.
danas padala kiša i nalazili se s burazerom za neku klopu i kaj već,još bila baba da meri stan i pregrađuje,ode dan,a morala biti doma,juče se sve vreme spremala kiša,ne iziđosmo.a,kude ste pa vi?jav'te se:)