Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
nije mi jasno da dobar autor koji je odlično rangiran napravi takvu budalaštinu... kao štene pit bula - niti glođe kosku, nit je drugom daje...
Ola, Ella, long time no see :)
ma to ih sve cara povukao... jebemliga, čovjek je vrlo umješan sa navođenjem
Tek mi on nije jasan. Pa njemu je praktično sve bilo dozvoljeno.
Brus, pa sunce ti tvoje, zašto te nije bilo ovde? Jal? :)
tjaos, swima :*
Ja bio ubeđen da je tema ugašena, ispala mi iz skorijih tema, zajebancije oko bebe, spremam ispit za četvrti juni (poslednji), i tako to. Sad listam forume bezveze da vidim šta je sve Burzum pokvario i u Igrama nađem Bleju... jbg, stajao mi mozak :)
Buri bre...ni tebe niešto nema u poslednje vreme... :-/
Hahhahaha Džafe IDOLU!!! :)
Ok, ovog puta ti je oprošteno.... :)
Kako je bebac mali? :)
Pazi kad nisam provalio odmah. Džafe ti si Megacarica :)
ima mene ella, al' nije bilo tebe loloolo
ma jebi ga bruce, to ti je kad znaš dosta ljudi uživo...
pozz swatka mawa lolol
lj00bim was p00no swe :*
ahahhah, oči mi ispadoše od ovih pisanija!
kako ste? ello? hihih :)
bruso, kako žgepče?
Bebac neverovatan. Jede, spava, guče, smeje se, otkriva se noću pa moramo da je "pakujemo" u nitne i zipove :). Ima skoro 6 kila :))
EDIT: ima slika "tamo" na profilu :)
Nisi ti to dobro video :D
A š'as ti kliberiš? ;))))
Kad ćete Buks i ti da se družite saS mene i Đoni? ;)
kako nisam... mojne zajebavaš ella lolololololo
EDIT: ima slika "tamo" na profilu :)
Joooooooooooj kad pre 6 kilica... :)
Ej znam, pregledala sam slikice "tamo"...obe ćerkice su preslatke...duše male :)
brso, vidl'a :) šou, mala devojčičičičica ♥
ello, oko moje debelo, pa ne znam, mi smo sad u fazonu da smo previše c00l da se družimo sa bilo kim a da to nismo nas dvoje, šta sam koji moj sad napisala?!?!
:))) u nedelju?
Da ti Šinko turiš neke naVočare na te tvoje oči...paŠ da viŠ 'el me ima il' me nema ;DDD
Srećom liče na mamu :) na tatu su samo "povukle" sklonost ka dobroj klopi :)