Kvaksonska loža - Moćne patke

1. nije mi jasno da dobar autor koji je odlično rangiran napravi takvu budalaštinu... kao štene pit bula - niti glođe kosku, nit je drugom daje...

2. Ola, Ella, long time no see :)

3. ma to ih sve cara povukao... jebemliga, čovjek je vrlo umješan sa navođenjem

4. Tek mi on nije jasan. Pa njemu je praktično sve bilo dozvoljeno.

5. Ola, Ella, long time no see :)

Brus, pa sunce ti tvoje, zašto te nije bilo ovde? Jal? :)

6. Ja bio ubeđen da je tema ugašena, ispala mi iz skorijih tema, zajebancije oko bebe, spremam ispit za četvrti juni (poslednji), i tako to. Sad listam forume bezveze da vidim šta je sve Burzum pokvario i u Igrama nađem Bleju... jbg, stajao mi mozak :)

7. Buri bre...ni tebe niešto nema u poslednje vreme... :-/

tjaos, swima :*

Hahhahaha Džafe IDOLU!!! :)

8. zajebancije oko bebe, spremam ispit za četvrti juni (poslednji), i tako to.

Ok, ovog puta ti je oprošteno.... :)
    Kako je bebac mali? :)

9. Pazi kad nisam provalio odmah. Džafe ti si Megacarica :)

10. ima mene ella, al' nije bilo tebe loloolo

ma jebi ga bruce, to ti je kad znaš dosta ljudi uživo...

pozz swatka mawa lolol

11. lj00bim was p00no swe :*

ahahhah, oči mi ispadoše od ovih pisanija!

kako ste? ello? hihih :)

bruso, kako žgepče?

12. Bebac neverovatan. Jede, spava, guče, smeje se, otkriva se noću pa moramo da je "pakujemo" u nitne i zipove :). Ima skoro 6 kila :))

EDIT: ima slika "tamo" na profilu :)

13. ima mene ella, al' nije bilo tebe loloolo

Nisi ti to dobro video :D

14. kako ste? ello? hihih :)

A š'as ti kliberiš? ;))))
    Kad ćete Buks i ti da se družite saS mene i Đoni? ;)

15. kako nisam... mojne zajebavaš ella lolololololo

16. Bebac neverovatan. Jede, spava, guče, smeje se, otkriva se noću pa moramo da je "pakujemo" u nitne i zipove :). Ima skoro 6 kila :))

EDIT: ima slika "tamo" na profilu :)

Joooooooooooj kad pre 6 kilica... :)
    Ej znam, pregledala sam slikice "tamo"...obe ćerkice su preslatke...duše male :)

17. brso, vidl'a :) šou, mala devojčičičičica ♥

ello, oko moje debelo, pa ne znam, mi smo sad u fazonu da smo previše c00l da se družimo sa bilo kim a da to nismo nas dvoje, šta sam koji moj sad napisala?!?!

:))) u nedelju?

18. kako nisam... mojne zajebavaš ella lolololololo

Da ti Šinko turiš neke naVočare na te tvoje oči...paŠ da viŠ 'el me ima il' me nema ;DDD

19. Srećom liče na mamu :) na tatu su samo "povukle" sklonost ka dobroj klopi :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.