ello, oko moje debelo, pa ne znam, mi smo sad u fazonu da smo previše c00l da se družimo sa bilo kim a da to nismo nas dvoje, šta sam koji moj sad napisala?!?!
:))) u nedelju?
Pihhh ruljo uobražena!!! ;PPP
Pa Đoni i ja "piknikujemo" danas...verovatno i sutra....pa hajd', uklopićemo se nekako i sa vama uobraženim fenserima ;D
Zajebancija ili zbilja? Ja nešto pratio kroz definicije, ali mator čovek kao beba - sve moraš da mi crtaš :)
Zbilja Brus, zbilja. Jebiga, ljubav ne bira...pa se eto desi i na Vukajliji ;)))
A da, klinci su nam već i imena dobili...Strahinja i Dejana ;)
Leeeepa imena, jel da? Baš onako leeeepa ;)))
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ovde se neke opasne romanse krenule dok sam ja presvlačio bebu :)
:))) u nedelju?
Pihhh ruljo uobražena!!! ;PPP
Pa Đoni i ja "piknikujemo" danas...verovatno i sutra....pa hajd', uklopićemo se nekako i sa vama uobraženim fenserima ;D
Auuuu da znaš samo šta si sve propustio...mi smo ti se ovde skoro svi uparili...prava smo sekta boktemazo! ;DDD
Ne mogu danas, ne mogu sutra, mogu u nedelju. U ponedeljak mi je konačno diplomski.
bruso, hihi, ništa nisi propustio sem toga da su se ella i džoni venčali i da jedva čekaju da imaju decu. :D
JA SE NISAM PARILA NI SA KIM
JOŠ UVEK
!!!!111
Zajebancija ili zbilja? Ja nešto pratio kroz definicije, ali mator čovek kao beba - sve moraš da mi crtaš :)
E pa mi onda NEĆEMO u nedelju!!! Zajebavam se, ajd' će se gledamo u nedelju...da jurimo neke patke negde na keju ;)))
E nek si i ti rkla neku kvalitetnu! ;DDD
Mwax mwax ♥
bruso, ovi na toe ozbiljno rade! bogme, teraju i mene stalno da jurim nekakve patke, valjda da se ispraksujem pa da im posle čuvam bebe. :)
ajde, ello, ajde, u nedelju. vodićemo te tamo gde je TROJKA super :))))
NE LAŽI!!!! Videla sam te ispred Arene! :PPP
Jaaaaaaoooooo, jebem ti šljaku! Proklinjem onaj dan kad mi je ćale ukinuo džeparac i naterao me da se zaposlim...
UUuuU, macxitze! Jes', al' čuj bar sam zaradila za limunadu na keju! :)
posle toga sam se ofarbala u plavo, postala sam mnogo tražena!
http://www.youtube.com/watch?v=qYPPn1uLOgo
Zbilja Brus, zbilja. Jebiga, ljubav ne bira...pa se eto desi i na Vukajliji ;)))
A da, klinci su nam već i imena dobili...Strahinja i Dejana ;)
Leeeepa imena, jel da? Baš onako leeeepa ;)))
Strahinju sam komentarisao, ako se sećaš, ali sam tad bio ubeđen da nas sve ložite :) I dalje nisam sasvim siguran :)
posle toga sam se ofarbala u plavo, postala sam mnogo tražena!
Opa....bacaš se u promet, aN? Treba zaraditi za kafu u nedelju ;PPP
ovo mi nešto romantićno ♥
NE. B plaća sve, ja samo trepćem. :)))
Da sećam se, ispod tvoje defke.
Ma ne ložimo vas....ozbiljni smo...ozbiljniji ne možemo biti. :)