Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ovde se neke opasne romanse krenule dok sam ja presvlačio bebu :)
:))) u nedelju?
Pihhh ruljo uobražena!!! ;PPP
Pa Đoni i ja "piknikujemo" danas...verovatno i sutra....pa hajd', uklopićemo se nekako i sa vama uobraženim fenserima ;D
Auuuu da znaš samo šta si sve propustio...mi smo ti se ovde skoro svi uparili...prava smo sekta boktemazo! ;DDD
Ne mogu danas, ne mogu sutra, mogu u nedelju. U ponedeljak mi je konačno diplomski.
bruso, hihi, ništa nisi propustio sem toga da su se ella i džoni venčali i da jedva čekaju da imaju decu. :D
JA SE NISAM PARILA NI SA KIM
JOŠ UVEK
!!!!111
Zajebancija ili zbilja? Ja nešto pratio kroz definicije, ali mator čovek kao beba - sve moraš da mi crtaš :)
E pa mi onda NEĆEMO u nedelju!!! Zajebavam se, ajd' će se gledamo u nedelju...da jurimo neke patke negde na keju ;)))
E nek si i ti rkla neku kvalitetnu! ;DDD
Mwax mwax ♥
bruso, ovi na toe ozbiljno rade! bogme, teraju i mene stalno da jurim nekakve patke, valjda da se ispraksujem pa da im posle čuvam bebe. :)
ajde, ello, ajde, u nedelju. vodićemo te tamo gde je TROJKA super :))))
NE LAŽI!!!! Videla sam te ispred Arene! :PPP
Jaaaaaaoooooo, jebem ti šljaku! Proklinjem onaj dan kad mi je ćale ukinuo džeparac i naterao me da se zaposlim...
UUuuU, macxitze! Jes', al' čuj bar sam zaradila za limunadu na keju! :)
posle toga sam se ofarbala u plavo, postala sam mnogo tražena!
http://www.youtube.com/watch?v=qYPPn1uLOgo
Zbilja Brus, zbilja. Jebiga, ljubav ne bira...pa se eto desi i na Vukajliji ;)))
A da, klinci su nam već i imena dobili...Strahinja i Dejana ;)
Leeeepa imena, jel da? Baš onako leeeepa ;)))
Strahinju sam komentarisao, ako se sećaš, ali sam tad bio ubeđen da nas sve ložite :) I dalje nisam sasvim siguran :)
posle toga sam se ofarbala u plavo, postala sam mnogo tražena!
Opa....bacaš se u promet, aN? Treba zaraditi za kafu u nedelju ;PPP
ovo mi nešto romantićno ♥
NE. B plaća sve, ja samo trepćem. :)))
Da sećam se, ispod tvoje defke.
Ma ne ložimo vas....ozbiljni smo...ozbiljniji ne možemo biti. :)