i dalje stoji kao najjača tema svih vremena na Vuki :) samo što je sad bleja, koju nisam mogao da nađem kad sam hteo da se vratim pa sam mislio da je ugašena :(
E jeste bila dobra kvaksonska lože...sećam se koliko sam se kočio od smeha kada smo je napravili .)))
O da bejb....sećaš se, Buksna, ti i ja smo je osnovali....pokupili ostale cool likove sa sajta, poslali im pozivnice i eto...još malo pa 1000 stranica :)
O da bejb....sećaš se, Buksna, ti i ja smo je osnovali....pokupili ostale cool likove sa sajta, poslali im pozivnice i eto...još malo pa 1000 stranica :)
Hehehe a vala jest' :)
A pre toga su se Agi i Đoni ovde "navatali" da se poznaju...hahahhaaha sećaš se Brus kakvo je to ludilo bilo? Nikad neću zaboraviti to veče jebote :)))
ČESTITAM MAČKO :)))
http://pesona.mmu.edu.my/~angeline/KITTY-9x.jpg
Samo se ti sprdaj...puknuće i vas dvoje ovak'e emocije :P
KURVO PRESKUPA!!!! SESTRO PO TREPAVICI!!! ;DDD
hihihi
KUUURVA PRESKUPA :))))
To, to, sa tri "U" ;D
morala sam da stavim fotku na avatar, kapiram da cu tako više novaca da zaradim, za 3 limunade :)))
HAHAHAHHAHAHHAHAHA Džafe idolu, obožavam te!!!! LUDAKU JEDAN!!! :DDD
Pa aj onda da nacrtamo. Naravno da je zbilja Brus. Ne ložimo vas :))
Ih, bre, ja kasnim ali ti skroz uprska :)
EDIT: gore je čestitka :))
Ma već su bejbe...da ih vidiš samo kako cvrkuću a prave se nešto kao opasni :))))
Hvala, hvala Bruce ladno si patke stavio :)))
mačići i pačići :) ja još bolujem što više nema lože...
E jeste bila dobra kvaksonska lože...sećam se koliko sam se kočio od smeha kada smo je napravili .)))
i dalje stoji kao najjača tema svih vremena na Vuki :) samo što je sad bleja, koju nisam mogao da nađem kad sam hteo da se vratim pa sam mislio da je ugašena :(
ali eto mene opet :)
Jooooj i jaaaa :-/
Jeste da su nas pljuvali da smo lajkeri, ali smo ber bili mnooogo dobri!!!
dvoje su se tako smuvali...
Hehehe a vala jest' :)
A pre toga su se Agi i Đoni ovde "navatali" da se poznaju...hahahhaaha sećaš se Brus kakvo je to ludilo bilo? Nikad neću zaboraviti to veče jebote :)))
ja sam plakao od smeha, kakav Marfi, kakve zajebancije, ono je bilo bolje od svake serije :)
Naravno da se sećam. A imam i napismeno :)))
Onako navijački:
tu tu tu tu tu - bubanj
HVALA VAM PATKE
tu tu tu tu tu
HVALA VAM PATKE :))))