Kvaksonska loža - Moćne patke

1. ovo mi nešto romantićno ♥

Samo se ti sprdaj...puknuće i vas dvoje ovak'e emocije :P

NE. B plaća sve, ja samo trepćem. :)))

KURVO PRESKUPA!!!! SESTRO PO TREPAVICI!!! ;DDD

2. hihihi

KUUURVA PRESKUPA :))))

3. KUUURVA PRESKUPA :))))

To, to, sa tri "U" ;D

4. morala sam da stavim fotku na avatar, kapiram da cu tako više novaca da zaradim, za 3 limunade :)))

5. morala sam da stavim fotku na avatar, kapiram da cu tako više novaca da zaradim, za 3 limunade :)))

HAHAHAHHAHAHHAHAHA Džafe idolu, obožavam te!!!! LUDAKU JEDAN!!! :DDD

6. Zajebancija ili zbilja? Ja nešto pratio kroz definicije, ali mator čovek kao beba - sve moraš da mi crtaš :)

Pa aj onda da nacrtamo. Naravno da je zbilja Brus. Ne ložimo vas :))

7. Ih, bre, ja kasnim ali ti skroz uprska :)
    EDIT: gore je čestitka :))

8. Samo se ti sprdaj...puknuće i vas dvoje ovak'e emocije :P

Ma već su bejbe...da ih vidiš samo kako cvrkuću a prave se nešto kao opasni :))))

9. EDIT: gore je čestitka :))

Hvala, hvala Bruce ladno si patke stavio :)))

10. mačići i pačići :) ja još bolujem što više nema lože...

11. mačići i pačići :) ja još bolujem što više nema lože...

E jeste bila dobra kvaksonska lože...sećam se koliko sam se kočio od smeha kada smo je napravili .)))

12. i dalje stoji kao najjača tema svih vremena na Vuki :) samo što je sad bleja, koju nisam mogao da nađem kad sam hteo da se vratim pa sam mislio da je ugašena :(

ali eto mene opet :)

13. ja još bolujem što više nema lože...

Jooooj i jaaaa :-/
    Jeste da su nas pljuvali da smo lajkeri, ali smo ber bili mnooogo dobri!!!

14. E jeste bila dobra kvaksonska lože...sećam se koliko sam se kočio od smeha kada smo je napravili .)))

O da bejb....sećaš se, Buksna, ti i ja smo je osnovali....pokupili ostale cool likove sa sajta, poslali im pozivnice i eto...još malo pa 1000 stranica :)

15. O da bejb....sećaš se, Buksna, ti i ja smo je osnovali....pokupili ostale cool likove sa sajta, poslali im pozivnice i eto...još malo pa 1000 stranica :)

dvoje su se tako smuvali...

16. dvoje su se tako smuvali...

Hehehe a vala jest' :)
    A pre toga su se Agi i Đoni ovde "navatali" da se poznaju...hahahhaaha sećaš se Brus kakvo je to ludilo bilo? Nikad neću zaboraviti to veče jebote :)))

17. ja sam plakao od smeha, kakav Marfi, kakve zajebancije, ono je bilo bolje od svake serije :)

18. O da bejb....sećaš se, Buksna, ti i ja smo je osnovali....pokupili ostale cool likove sa sajta, poslali im pozivnice i eto...još malo pa 1000 stranica :)

Naravno da se sećam. A imam i napismeno :)))

19. dvoje su se tako smuvali...

Onako navijački:
    tu tu tu tu tu - bubanj
    HVALA VAM PATKE
    tu tu tu tu tu
    HVALA VAM PATKE :))))