E jebeš mi sve, moraću ovo da definišem! Koristim taj izraz 12 godina, zarazila sam POJEDINE ljude oko sebe njime...pa red je da mu se oda priznanje...žbunu ;D
E jebeš mi sve, moraću ovo da definišem! Koristim taj izraz 12 godina, zarazila sam POJEDINE ljude oko sebe njime...pa red je da mu se oda priznanje...žbunu ;D
Baci bejbe defku....u mom kraju se već uveliko koristi .))))
E jebiga, evo i Brusa smo smorili sa emocijama.... :-/
Ma kakvi smorili, šta ti je bre, stvarno moram da prošetam - korisitm računar na poslu pa mi traže pojedinci da malo pogledaju "tamo"... zato moram da idem da inhaliram jednu :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Hehehe a vidiš, ja se sećam....svaki put se iskidam se setim kako si to spontano napisao ;)))
Idem ja malo da prošetam, muči me prostata pa da ne smetam...
Sećam se ja....koliko sam se izvrištao taj dan od smeha.....au....e jes ludara bila. Jebeš mi sve...mnogo sam se smejao..
Ako je do prostate onda malo šetnje neće da škodi :))))
E jebiga, evo i Brusa smo smorili sa emocijama.... :-/
Baci bejbe defku....u mom kraju se već uveliko koristi .))))
Ma nismo dušo, Bruce je emotivan čovek, razume on to.....
vratio sam se na rane radove da vidim šta sam ja to lupetao, ladno vidim da mi se neki komentari ponavljaju :)
Ma kakvi smorili, šta ti je bre, stvarno moram da prošetam - korisitm računar na poslu pa mi traže pojedinci da malo pogledaju "tamo"... zato moram da idem da inhaliram jednu :)
AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA a ovaj, kako znaš?! :))))
it's funny 'cause it's true :)
Odoh i ja da zdimim jednu napolje...lepo je vreme...
bleja?
Someone?
:Чуди се што никог нема 19 сати:
i ja jbte...
Шта има?
ništa naroćito, opalila neka vrućina jbt, a ja imam neke obaveze..po jebenom suncu.
Да, то уме да буде незгодно.
a sutra imam neko krštenje i svadbu lololo!
a u ponedeljak na šljaku...pih