Већ си нашао посао? Ти то баш брзо...
Мени готова школа, а дигао сам просек са 4.20 на 4.53 а и даље ништа не учим за то. Зато пријемни сам буљу одрао.
jadna mala đafi,ali zato će pna sve to da nadoknadi!mhm:)
ja doma,sad ću da ručkam,pa da vidim kaj dalje,imam neki fotosešn u 5 sa drugarom,ali ću da ga pomerim..
mađarice mala:)
preselila se...kaos,sad treba i od mojih da prenesem još neke stvari sutra u stan,blabla,ma,juče piknikovala i izmenjala hiljadu lokacija i stvari u toku dana,da si zabavim.
mein žena uzelo net na ceo dan... osam sati sam smišljao dve defke, postavio i posle pola sata obrisao zbog lošeg skora... a i bile su sranje... nemam inspiraciju, aaaaaaaaa, a u ponedeljak igram kup protiv Slavk0-a!
ovo je ludo, čovek ima upola manje pratilaca nego ja, a 50% veći prosek od mene, i plus je jedan od autora koje cenim :) ima da bude i luka i pera, a bogami i pokoja glavica na terenu :)))
Већ си нашао посао? Ти то баш брзо...
Мени готова школа, а дигао сам просек са 4.20 на 4.53 а и даље ништа не учим за то. Зато пријемни сам буљу одрао.
o, odličan si? kul!
a ne stalan posaa, neka ''nadnica'',ali za pristojnu kintu:)
hellooooooo
matrix navijamo za tebe za prijemni!
makijakU bolje nadnica za pristojne pare nego stalan posao za smesne ;)
Хвала Моли, Манијаче исте речи као и она. лоло
jbg, mora se šljakati neš...ako ne radiš, nemaš niš lololo
đes moli, kak si ti?
hola ljudi,ste mi živi?ja nisam,lolo
мухухуху
huhuhuhuuh,đafii!
ђаф ради другу смену, други пут за 3 године :(((( а сви отишли на весеље свадбарско а ђафи?! не, она седи форевер алоне у канцу. :(
jadna mala đafi,ali zato će pna sve to da nadoknadi!mhm:)
ja doma,sad ću da ručkam,pa da vidim kaj dalje,imam neki fotosešn u 5 sa drugarom,ali ću da ga pomerim..
јој, уживанција... и ја сам гладна, хунгари, мађарица, са'ћу у ресторану да забодем неко пиленце, хихи :)
шта с' урадила са селидбом и све то?
mađarice mala:)
preselila se...kaos,sad treba i od mojih da prenesem još neke stvari sutra u stan,blabla,ma,juče piknikovala i izmenjala hiljadu lokacija i stvari u toku dana,da si zabavim.
auhuhu, ala gruvaju goblini u skc, vec krenuli.... a ja dzudzim u oficini :(
mein žena uzelo net na ceo dan... osam sati sam smišljao dve defke, postavio i posle pola sata obrisao zbog lošeg skora... a i bile su sranje... nemam inspiraciju, aaaaaaaaa, a u ponedeljak igram kup protiv Slavk0-a!
uuu bruse, protiv JEBAČA? :)
pa, srećno...pratim obojicu, od mene imaš splu lololo
ja protiv James Bonda...jes da sam šatro favorit, ali vidiš da svi favoriti ispali već u prvom kolu.
ovo je ludo, čovek ima upola manje pratilaca nego ja, a 50% veći prosek od mene, i plus je jedan od autora koje cenim :) ima da bude i luka i pera, a bogami i pokoja glavica na terenu :)))
Јебеш пратиоце, једва ко и оцењује.
Blejka...
Tebe nema 10000000 godina...
Blejim po nekim drugim ćoškovima :) Šta ima, Nidžo? Gotova škola?