Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Већ си нашао посао? Ти то баш брзо...
    Мени готова школа, а дигао сам просек са 4.20 на 4.53 а и даље ништа не учим за то. Зато пријемни сам буљу одрао.

2. o, odličan si? kul!

a ne stalan posaa, neka ''nadnica'',ali za pristojnu kintu:)

3. hellooooooo
    matrix navijamo za tebe za prijemni!
    makijakU bolje nadnica za pristojne pare nego stalan posao za smesne ;)

4. Хвала Моли, Манијаче исте речи као и она. лоло

5. jbg, mora se šljakati neš...ako ne radiš, nemaš niš lololo
    đes moli, kak si ti?

6. hola ljudi,ste mi živi?ja nisam,lolo

7. huhuhuhuuh,đafii!

8. ђаф ради другу смену, други пут за 3 године :(((( а сви отишли на весеље свадбарско а ђафи?! не, она седи форевер алоне у канцу. :(

9. jadna mala đafi,ali zato će pna sve to da nadoknadi!mhm:)
    ja doma,sad ću da ručkam,pa da vidim kaj dalje,imam neki fotosešn u 5 sa drugarom,ali ću da ga pomerim..

10. јој, уживанција... и ја сам гладна, хунгари, мађарица, са'ћу у ресторану да забодем неко пиленце, хихи :)

шта с' урадила са селидбом и све то?

11. mađarice mala:)
    preselila se...kaos,sad treba i od mojih da prenesem još neke stvari sutra u stan,blabla,ma,juče piknikovala i izmenjala hiljadu lokacija i stvari u toku dana,da si zabavim.

12. auhuhu, ala gruvaju goblini u skc, vec krenuli.... a ja dzudzim u oficini :(

13. mein žena uzelo net na ceo dan... osam sati sam smišljao dve defke, postavio i posle pola sata obrisao zbog lošeg skora... a i bile su sranje... nemam inspiraciju, aaaaaaaaa, a u ponedeljak igram kup protiv Slavk0-a!

14. uuu bruse, protiv JEBAČA? :)
    pa, srećno...pratim obojicu, od mene imaš splu lololo

ja protiv James Bonda...jes da sam šatro favorit, ali vidiš da svi favoriti ispali već u prvom kolu.

15. ovo je ludo, čovek ima upola manje pratilaca nego ja, a 50% veći prosek od mene, i plus je jedan od autora koje cenim :) ima da bude i luka i pera, a bogami i pokoja glavica na terenu :)))

16. Јебеш пратиоце, једва ко и оцењује.

17. Tebe nema 10000000 godina...

18. Blejim po nekim drugim ćoškovima :) Šta ima, Nidžo? Gotova škola?