Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ja bih to mogao sa uživanjem da slušam. Prija mi ritmika bez šećera. Jedva čekam da budete spremni.

2. Jezo, kako ti se beše zove bend? Zaboravio sam.

3. Samo da se konsolidujemo u finansijskom smislu, i za nedelju dana je gotovo.

4. jebemmumiša, neki bag mi jede komentare....
    Pitah koliko otprilike može da košta, ako nije tajna, opremanje jednog takvog, negrandovskog, albuma? Čisto informativno me zanima pošto ortak i ja imamo festival umetnosti performansa i uzračunali smo se da nam je isplativije da sami režemo diskove kataloga.

5. Nas će da izađe oko 2000 evra, s tim što imamo nekoliko ljudi koji nam rade za nižu cenu. Mislim da je neka realna cena oko 2500-3000.
    I meni baguje sajt samo tako.

6. Nije malo, mada je manje nego što sam ja mislio. U svakom slučaju, čestitam na hrabrosti da se uopšte upustite u takav projekat. Ponavljam, jedva čekam da saslušam konačni proizvod :)

7. Znaš kako, skupila se ekipa ljudi koji se dugo bave muzikom, a nijedan ništa vredno pažnje nije napravio. Ovo nam je prilika da nešto ostavimo iza sebe, jednog dana da smaramo unuke pričama o nečemu što smo stvorili. :) Više se od hrabrosti divim našim jakim stomacima, obzirom kakve smo sve priče gutali od onih kojima smo se obraćali za pomoć.
    Reci mi, ti si organizator tog festivala?

8. Prijatelj i ja zajedno radimo, on se vodi kao kustos jer je njegova ideja bila, a radimo evo već 13-ta godina... Bez lažne skromnosti jedan od najvažnijih festivala tog tipa na Balkanu. Imali smo do sada preko 70 gostiju iz celog sveta, ove godine ćemo videti šta će biti pošto sve to živi od milostinje (donatora), a nešto nas svi ignorišu :)

Imaš tamo na mom sajtu video sa tubeta gde ja radim performanse na tom festivalu. Ima i sajt festivala http://imaf-festival.weebly.com/

Kućna radinsot, šta da ti kažem. Inače, ortak je Nenad Bogdanović, Čovek Galerija, proputovao je ceo svet radeći performanse i neverovatno je poznat. Trenutno je u Veneciji na Bijenalu već drugi put kao njihov gost.

9. Inače, svojevremno mi tražili nešto para od opštine, a oni nam rekli da nema jer nismo obrazložili od kakve je koristi za promociju opštine taj festival. To je bilo 2003. došao nam u goste dekan Akademije umetnosti iz Dartingtona...

10. Jebi ga, da organizuješ Poselo, tukli bi se da ti daju pare. Svaka vam čast na ovome.

11. On i ja smo inače jedini članovi SULUV-a iz naše opštine koji nisu završili likovnu akademiju. Čovek ima samo osnovnu školu, a ja tek sad završavam ekonomski, i to privatni, samo zbog posla. Po profesiji sam računovođa :)

12. idem ja da spavam, sutra se radi. Laku noć, blejimo se drugi dan...

13. Uzdravlje, Bruce.

14. kako je jezo,kaj ima?

15. Nije loše, ceo dan oblikujem stolicu, odmaram i tako to...Kod ti?

16. evo,ja ceo dan po kući,odmaram malo,ovih dana imala selidbu,lom,krš i to...

17. Gde si se stacionirala sad?

18. ui sd-u sam sad,u tranzitu:)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.