Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Još uvek? Ja mislio da si već udarila i crep na kući u Jagodini :)
ahahaahha,nisam jezo,sad prešla u sd,nisam se ni tome nadala pravo da ti kažem.
Znam da te je zeznula tetka. Nego, ima li nekih novih majstorskih poduhvata?
e,rašrafljivali i sklapali orman samo:)
a,ovako po dvorištu,možda budem pravila neke saksije sa ćaletom.
I mene keva tera da joj pravim neku policu za cveće, al' ću da je zeznem pa da joj kupim na buvljaku :)
Odoh, Maro, komšije su polegale, vreme je da vežbam. Pozdrav!
aj,jezo,lepo sviraj:)
ja ću da pravim saksije ipak,imamo neko drvo,pa treba da se oblikuje,ahoću i od nekih starih čizama svaš napravit'.
Bleja?
bleja.
Šta ima Maro?
evo,piskaram,pa ću uskoro da zabodem uz neki film,kod tebja matriks?
Sređivao sam tavan, našao sam svoju staru šetalicu i kolica. Slatke uspomene.
hehe,ja nisam nikad htela u kolica,gurali ih pored mene,ali kad vidim tuđa,otmem detetu kolica i sednem.
Hahahaha, mene niko nije mogao da natera da se penjem na stepenicama, kad god smo im prišli ja bih samo raširio ruke i rekao: Noši.
ahahhaahah,i to,samo ako će da me nose,majka se ubijala od nošenja,ili da me nose,ili trčim ispred njih:)
Ali kad je bilo bombardovanje, sva sreća pa nisam još uvek znao šta su bombe, ali sam znao ko bombarduje i da je to stvarno bilo bombardovanje. Moji me ubeđivali da pada kiša i da grmi, a navukli roletne, imao sam samo 3 godinice.
jao,matriks:)heheh.
pa,bolje tako,nego da se dete traumira.
A to samo jedan od mojih bisera kad sam bio mali.
ma,imam ih i ja:)
e,idem matriks,da se opružim i vidim kaj ima od filmaraka,laku noć.
I ja taman idem, good night.
bleja?seja?