Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Desi Džaf izeš se :D
Ja samo povremeno mogu da se ubacim... posle idem na učenje pa neću moći.
Koji je ova Džaftara štreber dobila 10-ku ccccccc :)))))))))))))))))))
Eve ti Džafe i ova varijanta :D
To das naučila da pevaš dok se sledeći putA vidimo ;P
http://www.youtube.com/watch?v=j3PlnbX7WWc
Bolja je navijačka al' može i ova :)))))
A DA ME VIDI BABOOOOO
A DA ME VIDI BABOOOOO
DA SE OPIJAM
DA SE OPIJAM
SEDAM JEGERAAAAAA.
jebeš Jeger, mađarski Unicum je najbolji na svetu...
АААААААА ДА МЕ ВИДИ БААБОООООООО!!111
Па, ја сам то све време певала! Озбиљно, возим и певушим, након добијене ДЕСЕТКЕ (ИЗВИНИТЕ, ОПРОСТИТЕ)! :))))
Узмите си коктела, мало да се раздрмамо. :)
ХАхаххахахахаахахаах, Матриксе! Овај, бруссооо :)))
Pusti me Džafe u kurac! Imam još jedan ispit do kraja i taj je u subotu, treći put čitam knjigu i ništa nisam zapamtio. Kao telefonski imenik Pekinga da čitam: "Jao, Jao, Jao..."
Који осећај кад даш последњи испит... аух! Који осећај кад дипломираш! Аух....
Ја сам седела после дипломског на паркингу, онако пушим и све време...ладно сам дипломирала! И било ми до јаја, после...исти курац, ништа посебно. :)
А шта полажеш?
Globalno bankarstvo na ekonomiji bolonjeze - privatni fakultet, za nas matorce nije drugo :) Naterali me pod stare dane da se školujem zarad posla i plate, a ovo mi bilo najlakše. I sad nikako da savladam predmet, stvarno je dosadan...
U jebote ala ste se raspiasli....ako, ako... :D
Džafe boktemazo, si pevala se'am jegera, a? Š'a sam ti rekla, zarazna je do bola ;D
Inače, doneo mi ortak sa Kube cigaru kad sam upisao - kaže kad diplomiram da zapalim :) Jebaće mi sve po spisku oni koji budu sedeli okolo...
Ajde, ajde, nemoj da kukaš tu...onako dobre defke pišeš, a ne možeš jedan predmet da nabubaš ;))))
Ima da otreseš to lagano :)
Hvala za kompliment i reči podrške :)
Nabubao sam 25 komada do sad - nisam pao ni jedan, ali ovo je pisano kao roman, lik je jednostavno ispričao priču o globalnom bankarstvu na 350 strana, zamisli da Jovičić ili Melkijades napišu defku na 300 strana...
Položiću, dabome da hoću, samo moram malo da kukam. Baš sam plačipička...
Moram sad malo da idem do opštine... vratiću se brzo :)
Ужас, ево и сад ми се врти по глави - СЕДАААМ ЈЕГЕРААААААА!!!1111
Дабоме, мора мало да се кука. Тако ваља, и онда оно - јој, нећу да пашћу и онако намигујеш небу, као да зајебеш Бога, Боже ме опрости :)
Hahhahaha a već te vidim kako urlaš sa podignutim rukama ;D
muhuhuhuhuhuhu
puče mi kapilar u oku iz čista mira...
Brus, kada to čujem odmah se setim one defke ovde za mrtav piksel ;)