волела бих да се вратим на почетак студирања. како је било до јаја. која је екстрица кад тек упишеш, па оно, СТУДЕНТ, па ти ћале даје 200 динара за кафу... ах....
Pa de si bre Matrikse, kuko stara :)
Sećaš se šta ti rekoh za kup? Oduševilo me da mi je neko uopššte dao plus na ono sranje, ali je tema bila toliko kukavna da nisam imao inspiraciju ni za šta...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Reci sreČo ;)))
dosadno mi je, u kurac! :(
i spava mi se. i ide mi se na more.
šta vi radite? a? m? a?
i meni je dosadno... čekam još pola sata da idem kući...
more je passe, idi negde na reku, najbolje ti preporučujem Rajnu ili Temzu :)
nikad kraja glupom torniku i radnom vremenu...
I ja čekam još koji minut pa begam kućama...
Džafe, šta ima novo, šta ima novo, šta ima novo? ;DDD
E, a stvarno jeste...baš se odužio u pizdu materinu.
more mi je 'rana, legnem u plićak i blejim... ližem so sa ruku i kolena... jedva čekam, au pm!
Ima novo, nisam više student, sad sam samo još jedno radničko govno. Mislim, ovaj, razumete me. :)
a ja sam studentsko radničko govno iz večernje škole...
Ђуро Салај? :п
волела бих да се вратим на почетак студирања. како је било до јаја. која је екстрица кад тек упишеш, па оно, СТУДЕНТ, па ти ћале даје 200 динара за кафу... ах....
Ehh Dzafe, gotovo je sa tim...sad moras sama da gulis prste za vops na splavu ;)))
Bleja?
Ne mogu da blejim, samo post da ostavim pa dolazim u deset do devet kad me žena pusti na net :)
Ja dolazim kasno uveče, kad se vratim sa treninga.
Bleja?
Nema bleja? Rasterali vukovi sve ovčice...
Ja sam da blejim? Beeeeeeee...
Pukao sam na kupu, ubio me Slavko kao muvu :)
Ima, nego meni izašla iz onih u kojima sam skoro pisao.
Pa de si bre Matrikse, kuko stara :)
Sećaš se šta ti rekoh za kup? Oduševilo me da mi je neko uopššte dao plus na ono sranje, ali je tema bila toliko kukavna da nisam imao inspiraciju ni za šta...
Opet samo ja i vukovi...
i ManiJak:)
hvala Bogu, već sam mislio da sam u solipsističkoj vasioni ostao bez zamišljenih prijatelja :)
hahaha! možda sam i ja samo u tvojoj podsvesti :)