Sutra trebam sto da nosim i možda još nešto. Namagarčen sam, bukvalno.
he, uhvatili te u mašinu:)
palim triks, do sledećeg kucanja, vozdra!
Aj laku noć.
Блеја 18+ ?
E jbg, ja imam tLinaJest...a jel mogi ja tu malo sa vama dok mi ne dođe tata sa roditeljskog?
Не. Жао ми је. План је да се овде прича о 18+ стварима. О курчевима и пичкама. О саламама и добром, масном, парадајзу.
О, Боже... Да ме отац види шта пишем, ишиб'о би ме каишем по вугли, чим дође са родитељског.
Pa dobro, ja mog' das ubacim na temu o paradajzu, imam moj baaaaabo izak'će parče zemlje, pa menščini nije veće od 6 kvadrata...i tu mi tako imamo malo luka, malo kelerabe, a ponajviše paradajza...eto, baš smo juče zabijali kočiće da se oni mogu lepo vezati uza nji'. A mater mi jutros spakovala dva komada (onako lepa, pa rumena, sve pucaju) da i' nosim Uškolu, za už'nu međ trećeg i četvrtogA časa.
A imaš li ti booona kakije kočića izak'će?
A DA ME VIDI BAAAAAAABOOOO!!!!
аххахахаха :)))
Али више ми се свидело кад сте ти и Џони певали, некако је боље.
Немам, изакће имам само једнога бурета, у које мећем зими купуса а лети тело да разладим.
imam ja jedan kočić da ga mećem izakće u buretu...
da me vidi žena šta pišem ostao bi bez njega...:)
Кхм, брусо, шта мећеш у бурету?! :Д
A DA ME VIDI BABOOOOOOO
A DA ME VIDI BABOOOOOOO
DA SE OPIJAM
DA SE OPIJAM
SEDAM JEGERAAAAAA
ahahaahahaha vrh.....ali vrh...
kočić Džafe, kočić ...
Бакља и све то!!!!11 :))
Nemoj booona tugovat, đe je jedno bure, bić' za koju godinu još jedno, ka' ti ja kažem...eno vid', kad ja bejah dete mi imali samo jednu kacu u kojoj smo se navečer kupali babo i ja, na smenu...a vidi nas sad, tri kace i dva bureta...i sve uzkuću...ma milina za pogledat'. Zato ti ja kažem, samo pusti da vreme poradi svoje, požel' sebi i svojima zdravlja, a za burad ćete lako.
ХАХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХ
da me vidi žena šta pišem ostao bi bez njega...:)
A jel i ti imaš paradajza izak'će?
Ja se izvinjavam što samo o 'rani pričam, al rekoše mi ođen da se mož' samo o tome pričat' i o nekim dupet'ma i sisama, a ja za života vid'la samo levu dojku komšijke Rade kad se onako podboči na ogradu, pa zove moga babu na kafu kod nje ukuću.
A dal' oni samo kafu piju?
Nejmam, kod nas je izak'će ćenifa đe babo, mater i ja idemo srat` i pišat`, al` ne u isto vrijeme pa se ponekad otisnemo i nizastranu ako je neko već u ćenifi...
lepo čoek, i moje selo odmah pored Morave..ma lepota