Kvaksonska loža - Moćne patke

1. A dal' oni samo kafu piju?

Vala, ja ti to ne znam, meni mater kaže da se ne propinjem uz ogradu dok mi je babo tamo, no se moram igrat' u dnu bašte sa ona dva mačeta što imamo. Ja ti baš i ne volim nešto s' mačkama se igrat', al' don'o i' striko iz Ćićevca kad je putov'o za Monoštor i ruski krstur...joooj a da i' vidiš samo kak'i su, maaaali, pa onako imaju po dva oka...ma šta da ti kažem, prste da poližeš.
    A jel imaš ti kakvu živuljku?

2. Аахахаххахахахахаххахахах, љубим вас, како сте шашави, ништа не постижжжавам да прочитам! :)))

3. Nejmam, kod nas je izak'će ćenifa đe babo, mater i ja idemo srat` i pišat`, al` ne u isto vrijeme pa se ponekad otisnemo i nizastranu ako je neko već u ćenifi...

Ne znam ti ja ba šta ti je ćenifa, al menščini da ti pričaš o poljskom wc klozetu, aaa?
    Pa imali smo ti i mi jedan takav primerak, još babov đed od letava naprav'jo, auuu kad se setim, kako sam se vol'la u njem' skrivat' dok smo Rajo i ja igral' žmurke navečer....al' štaš, nakrivi se wc klozet, te nam upade u potok što nam nuz kuću...eno sad babo skuplja letve po ul'ci da do mraka mož' napraviti novi wc klozet, lepši, bolji, veći, mogu čak dvoje stat' u njega. A znaš kakav će bit'...ihhh, ma celo selo ima da priča. Mi ako se budemo, eto, kadgođ upoznali preko ovih interneta, baš bim bilo draaago dat vodim uk'ću kod moije i da te vodim da viš ti taj wc klozet.

4. A jel imaš ti kakvu živuljku?

Ih pa narvavno da imam.
    Ajkulu, drakulu, delfina, nindža kornjaču, mjau-mjaua, konja, zeca, bubašvabu i dinisonaurusa :))))

5. Ih pa narvavno da imam.
    Ajkulu, drakulu, delfina, nindža kornjaču, mjau-mjaua, konja, zeca, bubašvabu i dinisonaurusa :))))

Ti onda sigurno živiš u ŠVabac!?
    Imam i ja punu kuću malije miševa, da viš samo kad se sjure s jednog kraja sobe na drugu, pa i' ne moš očima savatat'. Ja se bona plaš'la kad sam bila mala, al' sad se više ne plašim, rekla mi mater: "Pa đeš se ti tol'ka plašit par malije miševa?!"...i eto, ister'la mi stra' iz kostiju.

6. Hola muchachita.. Imal zime kod tebe ? :D

7. ovde vrelo boga mi.kod tebja?

8. Ubija, da mi nije ladne pive ja ne znam šta bi
    :prislanja flašu uz obraze:

9. Ta diste, puška vas ub'la ;D

10. pa,sejo,sto godina,ni poljub da ti opalim:)

11. Ooooo sejo, opali ,opali...opaliću i ja tebi...poljubac! :)))

Des zete? :)

12. eve me..kako mi je paša?
    šljaka?

13. Paša ti ot'šo sa kolegom na sajam...bole njega, a ja trulim ovde u kancu... :)

14. kakav sajam? mislim, sajam čega?

15. test test...jebe me forum nešto trenutno

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.