Kvaksonska loža - Moćne patke

1. jen-dva-jen-dva!
    šabadabada!

2. dobro veče-eče-če-če-č-e-e...

3. idemooo,za goste i mladoženjunjunjunju!

4. kakav sajam? mislim, sajam čega?

Jebo me pas, zaboravih...znam samo da je nešto u vezi njegovog posla, jebemliga ;D

5. Jebo me pas, zaboravih...znam samo da je nešto u vezi njegovog posla, jebemliga ;D

hahah,nema izbrisala seja iz memorije,odneo ker,mali ker:)

6. Sajam erotike u Budimpešti?

7. brus,opet podsvest?:)

8. Sajam erotike u Budimpešti?

Aaaaa ne! Tamo ćemo da idemo zajedno. :)

9. Pa ko velim... logika... KURajber, u vezi posla, sajam... nekako se nametnulo... :)

10. viš da kurajberišu zajedno:)

11. Aaaaa ne! Tamo ćemo da idemo zajedno. :)

Na sajam ili u Budapest? Ja sam se 2005. super proveo, prva ćerka mi se rodila 2006...

12. Na sajam ili u Budapest?

I jedno i drugo :)

Ja sam se 2005. super proveo, prva ćerka mi se rodila 2006...

Hehe prevedi! ;)))

13. brus drpao tete na sajmu!

14. Nebre, Brus poveo tetu u Budimpeštu, a vratio ženu :)
    eno sam se inspirisao ba napisah defku za taj sajam... malo je govnasta, verovatno će je brisnuti modovi...
    EDIT: Ih, bre, ala vi reagujete kad je erotika u naslovu :))))

15. EDIT: Ih, bre, ala vi reagujete kad je erotika u naslovu :))))

Hehe baš me čudi. ;)
    Mada, kad malo bolje razmislim....nije Đoniju i meni mesto na takvim sajmovima. Znaš, mi smo ti malo manijaci po tom pitanju, pa me ne bi začudilo da nas na kraju kamera zumBira ;D

16. boga mi meni jednom "striptizeta" sleš igračica dala broj telefona.hahaahah.

17. Mene spopala jedna na nekom festivalu kako je i ona umetnica performansa i išla bi u Pariz na postdiplomske studije francuskog jezika, ali nema kintu... priđe moj ortak i kaže: "Koliko?", a ona mrtva ladna: "Zavisi šta hoćeš da ti radim."
    A on čovek mislio koliko koštaju studije...

18. hahaha,pa žena je konkretna,ide korak po korak!

19. mi smo ti malo manijaci po tom pitanju, pa me ne bi začudilo da nas na kraju kamera zumBira ;D

Bili bi zvezde sajma bejbe, mislili bi svi da smo deo programa tamo :)))))
    Pozdrav svima....
    Ćao dušo.
    :Poljubac:

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.