Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
jen-dva-jen-dva!
šabadabada!
dobro veče-eče-če-če-č-e-e...
idemooo,za goste i mladoženjunjunjunju!
Jebo me pas, zaboravih...znam samo da je nešto u vezi njegovog posla, jebemliga ;D
Ella ella e e e...
hahah,nema izbrisala seja iz memorije,odneo ker,mali ker:)
Sajam erotike u Budimpešti?
brus,opet podsvest?:)
Aaaaa ne! Tamo ćemo da idemo zajedno. :)
Pa ko velim... logika... KURajber, u vezi posla, sajam... nekako se nametnulo... :)
viš da kurajberišu zajedno:)
Na sajam ili u Budapest? Ja sam se 2005. super proveo, prva ćerka mi se rodila 2006...
I jedno i drugo :)
Hehe prevedi! ;)))
brus drpao tete na sajmu!
Nebre, Brus poveo tetu u Budimpeštu, a vratio ženu :)
eno sam se inspirisao ba napisah defku za taj sajam... malo je govnasta, verovatno će je brisnuti modovi...
EDIT: Ih, bre, ala vi reagujete kad je erotika u naslovu :))))
Hehe baš me čudi. ;)
Mada, kad malo bolje razmislim....nije Đoniju i meni mesto na takvim sajmovima. Znaš, mi smo ti malo manijaci po tom pitanju, pa me ne bi začudilo da nas na kraju kamera zumBira ;D
boga mi meni jednom "striptizeta" sleš igračica dala broj telefona.hahaahah.
Mene spopala jedna na nekom festivalu kako je i ona umetnica performansa i išla bi u Pariz na postdiplomske studije francuskog jezika, ali nema kintu... priđe moj ortak i kaže: "Koliko?", a ona mrtva ladna: "Zavisi šta hoćeš da ti radim."
A on čovek mislio koliko koštaju studije...
hahaha,pa žena je konkretna,ide korak po korak!
Bili bi zvezde sajma bejbe, mislili bi svi da smo deo programa tamo :)))))
Pozdrav svima....
Ćao dušo.
:Poljubac: