Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Џони... Си гладан, чкома? ахахах само о пиззи и колаћима

Da znaš da jesam. Nešto od jutros a sada kad sam pomislio na pizzu i kolače još gore je. Moraću da sabijem još koju kafu i cigare...da prevarim stomak...

2. јеботе, ја сам јела Нусли јутроске, иначе то не готивим и сад сам до јаја гладна. Иде ми се у Мекааа

3. de si Arei, sto godina!

4. U Džaf sada si me dotukla skroz ovim slikama...

5. Брусе јеботе! Како сам се обрадовао када сам видео твој ник. :) Жив ли си? Где си био? Нисам те виђао, к'о у црну земљу да си пропао!

6. Арена, на коју фору имаш -4 постера? аххха

7. He, a takmičiš se sa Mačo Papučarem u Kupu :) Malo sam se igrao sa nikom, ali ne vredi... ljudi navikli na Brusa pa to ti je :)

8. ljudi navikli na Brusa pa to ti je :)

Pa da, ja mislim da sam ti uvek napisao Bruce na nekom komentu...ja Johnny uvek ostavljam...

9. Џооонии!

Фино, Џаф, Еди ми продао ту фору. :) Направиш нови постер и отвориш га у крша нових табова и бришеш га у сваком табу. И одеш у минус. :)

А јебеш га, већ сам мислио да си се посветио ћеркици и баталио Вуку. :)

10. Брусе, па ти си све време био ту! Још ја гледам ко је овај мачо папучар, хаха.

11. Џафе, диш у курац с тим сликама! Е тако!!! лололо

Ареииииии!!!! Па где си бре човече? Ти нас заборавиЈо? ;П

12. Posvetio se ćerkicama, ali kad anđeli spavaju, a žena gleda TV moram negde da se opustim... Vuka mi dođe kao afterparti :)

13. Брус, драго ми је да си вратио ник...ја сам те и даље ословљавала тако...јебига, ти си Брус, па си Брус :)

14. Ма каакви заборавио, па тебе прву не могу да заборавим :)

Па наравно. :) Вука је место на које дођеш да се опустиш мало, не капирам оне који то преозбиљно схватају :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.