Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ма каакви заборавио, па тебе прву не могу да заборавим :)

Опа! Ово су новости за мене...чиме ли сам то заслужила? ;Д

2. Meni je ekstra lepo, nekako rasterećuje čoveka kad može da se druži sa ljudima koje poznaje intelektualno, nema pritiska da lepo izgledaš, da si kulturan u gestikulaciji i tako to. Otvorim pivce, privučem kokice i opaaa.

3. idem i ja kad već nikog nema... doći ću opet kad pređem sledeće poglavlje globalnog bankarstva...

4. jbt, otkad ovdje nisam svrno...

ima li koga?

5. jbt, otkad ovdje nisam svrno...

И срам да те буде! ;П

6. što jest jest...

bavio sam se malo više ovom visokom politikom...

nego šta ima kod tebe?

7. Ево управо мељем ДОРУЧАК на послу...тек сад :)

Ти?

8. prijatno :)

ja još nisam ni doručkovao... radio neki elaborat jaranu i tako to...

je l' se meni čini ili i ova tema pomalo odumire?

9. Хвала :)

Ма само ти се чини....
    Ма и ја себе убеђујем да ми се само чини ;)

10. e to, možda i povjeruješ :)

11. čoveče, kakvo pitanje :) čini mi se da odumire najveća tema na Vuki sa preko 17000 postova :)))

ŽIV JE TITO, UMRO NIJE, DOK JE ČVARKA I TURŠIJE!

12. Е стварно смо највећа тема човече....објаснили смо неке ствари ;Д

13. Iskoristili smo šansu što su prestali da zatvaraju teme posle 1000 postova :)

14. to onda nužno povlači da najveći džabalebaroši postuju ovdje, uključujući i mene :)

15. nebre, to znači da ovde postuju najkreativniji ljudi, takoreći skribomani :)))

16. može jedino da se desi da nas sportski kviz pređe, ali to je tema za kratka sranjca, a mi ovde pišemo, bre, životne sudbine...

17. Тако је Брус!!!!
    Љубави су се овде рађале! :)))

18. hola brus!:)
    sejooo:*

19. Дес сејоооооооооо :)))))))))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.