Prosto ko pasulj bre, zamisli one sireve za mazanje što ima šest komada u okrugloj kutiji. Oni su svi jednaki i kad ih gledaš odozgo imaju bočne stranice iste. E sad, zamisliš da si ubo žicu za ražnjiće kroz sredinu te okrugle kutije tako da su svi sirevi jednako udaljeni od te žice. Treći korak je da parčetom hleba preneseš dužinu sira na visinu žice da bi video koliko sireva možeš nabosti na jednu žicu - to je ono kad kažem da je po 45 stepeni svaki ugao (vidi drugi crtež). To parče hleba je u ovom zadatkuoblika trougla, kao američki tost, a najduža stranica mu je 6 cm. Onda primeniš Pitagorinu teoremu i dobiješ da je sir dugačak 3 korena iz dva (to je 3 * 1,41 otprilike).
ala sam gladan jebemmusunce, a kasno da večeram opet ću se ugojiti...
Interesantna mi saradnja, pošto znam da je Šerlok Grobarčina prava, a ti pravi Ganci, pa je zanimljivo.
Па добро :Д Могу ја бити и радовац по професији ако хоћете :))
ДА НАЈБОЉИ ЈЕ РААААААААААД НЕК ЗНАЈУ СВИ РАДЕ ДА ВОЛИМ ТЕ ЈААААААА, НЕК ЧУЈЕ ЦЕО ГРАД НЕК ГРМИ БЕОГРАД ДА НАЈБОЉИ ЈЕ РАААААААААААААААААД
Ако не окинем ове године нежу никад ололололо.
Да нисам Циган био бих Радовац.
Страшни вуче ти си много глуп, оштри зуби ал' си као ћук. ГРОБАРИМА СВИИИМ РАЗБИЈЕН ЈЕ НОС, РАЗБИО ГА МОЈ ЈУНАЈТЕД ФОРС!
Taj nikoga ne gotivi lololo
Ne, u pitanju je jedan dobar autor, kul lik i nekako se uklapa ovde.
UBR Dobar crtež :)
sa Wiki oba, samo sam ih prilagodio :)
Ne javlja se Devetar, mora da sada tek ništa ne shvata lololo
Barem znam da ja ne shvatam. Što odgovor jenostavno nije 3 k'o što rekoh i mirna Bačka.
Ово ће мени добро доћи следеће године, хвала Брус :)
Prosto ko pasulj bre, zamisli one sireve za mazanje što ima šest komada u okrugloj kutiji. Oni su svi jednaki i kad ih gledaš odozgo imaju bočne stranice iste. E sad, zamisliš da si ubo žicu za ražnjiće kroz sredinu te okrugle kutije tako da su svi sirevi jednako udaljeni od te žice. Treći korak je da parčetom hleba preneseš dužinu sira na visinu žice da bi video koliko sireva možeš nabosti na jednu žicu - to je ono kad kažem da je po 45 stepeni svaki ugao (vidi drugi crtež). To parče hleba je u ovom zadatkuoblika trougla, kao američki tost, a najduža stranica mu je 6 cm. Onda primeniš Pitagorinu teoremu i dobiješ da je sir dugačak 3 korena iz dva (to je 3 * 1,41 otprilike).
ala sam gladan jebemmusunce, a kasno da večeram opet ću se ugojiti...
Znao sam da ćeš na kraju sa hranom da povežeš lolololo
Sweet food eases the pain :)
Uvek. Evo sad me Ela zvala, gladna je k'o vuk...i ja sam...saekaću je pa da klopamo zajedno.
Ту сам ја, него играо песа са ортаком и испушио гадно :)
Елем брусе, Шеветар Хомсулић је мој и шерлоков алтер его, слободно одабери нешто, нећемо се ми љутити :Д
Ček malo zar nije Šerlok Grobar?
Јесте, зашто то питање ?
Али сам ја циган и за другу половину налога ололо
Брусе, како сад јебему 62 и 36 ?
Interesantna mi saradnja, pošto znam da je Šerlok Grobarčina prava, a ti pravi Ganci, pa je zanimljivo.
Tačno sam očekivao pitanje lololo
Ћутуци за математику размишљају слично.
Па добро :Д Могу ја бити и радовац по професији ако хоћете :))
ДА НАЈБОЉИ ЈЕ РААААААААААД НЕК ЗНАЈУ СВИ РАДЕ ДА ВОЛИМ ТЕ ЈААААААА, НЕК ЧУЈЕ ЦЕО ГРАД НЕК ГРМИ БЕОГРАД ДА НАЈБОЉИ ЈЕ РАААААААААААААААААД
Ja sam imao još najmanje dva pitanja u glavi.
Šta je trougao? I da li ako pojedem jednu zdenku, mogu da rešim zadatak? lololo
Ако не окинем ове године нежу никад ололололо.
Да нисам Циган био бих Радовац.
Страшни вуче ти си много глуп, оштри зуби ал' си као ћук. ГРОБАРИМА СВИИИМ РАЗБИЈЕН ЈЕ НОС, РАЗБИО ГА МОЈ ЈУНАЈТЕД ФОРС!
Opa prozivke. Odo sada, žena mi stigla vidimo se kasnije.
Али не оне класичне. НАПРЕД РАД ЈУНАЈТЕД ФОРС :))))))
http://1.bp.blogspot.com/_MW7_7zuB3LY/ScFkC-ZyANI/AAAAAAAAAkQ/vT0AzrcXtEs/s1600/Rad-%2BNapredak%2B0809%2B(2)%2Bcopy.jpg
Готиван барјак, тотално.