Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Иначе непревазиђена љубав поред Звезде
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201008/26195/medium_4pitch1.jpg

2. Јеб'о себе у дупе, ако наставим да се бавим радио прилозима, постаћу јебени наратор...

3. Sad bubačiti treba biologiju :-)

4. Bem ti bilogiju i nju nikad nisam vol'o. Naročito mikroorganizme i to. Bilo je nekih zanimljivih stvari, ali te sitnarije su me uvek smarale. Al dobro je što imaš naviku da učiš. To je pohvalno. Treba učiti. Ja nisam i pogrešio sam.

5. Јеб'о себе у дупе, ако наставим да се бавим радио прилозима, постаћу јебени наратор...

Kakvim radio prilozima Matrix?

6. I inače, ona rasprava na nedelji slenga je baš onako sranje.

Nisam ja ovde toliko dugo, pa da pamtim neka starija vremena na Vukajliji, ali primećujem neku neprijateljsku atmosferu, punu tenzije koja se pre nije osećala. Moraću malo da obratim pažnju ko je širi i ko to radi i da ih lepo iznaduvavam, jer nekako je...nemam pojma....čudno sve.

7. To je tako Johnny već dugo vremena, ne mogu da verujem da si tek sad to primetio.

8. Mislim, na ovo "dugo vremena" ciljam 7,8 meseci, ne godinu, 2.

9. To je tako Johnny već dugo vremena, ne mogu da verujem da si tek sad to primetio

Pa ono, primećivao sam ranije, ali sada je već postala epidemija i baš bode oči. Počeo sam da izolujem u glavi par zaslužnih za to.
    Ali ono, baš ubacuju samo neke zlobne primedbe koje zavađaju ljude i tako to.

10. Imam kurac naviku al test uskoro a gomilaju se strane

11. A jel planiraš nešto posle srednje ili je to, to?

12. Планирам наравно :) вјероватно банем у Београд на факс јер имам доста родбине и Звездана ми је ту :)

13. Počeo sam da izolujem u glavi par zaslužnih za to.

Šibni u pvt, baš da čujem. :)

14. Šibni u pvt, baš da čujem. :)

Prvo malo da još porazmislim i da malo još pogledam, jer nisam baš obraćao skroz pažnju na to, pa ću znati tačno.

15. Кол'ко лоша текма у Крагујевцу, ал' сам погодио да ће бити пеглање са ђаволима :)

16. Kakvim radio prilozima Matrix?

Неки активизам курац палац, отишао сам јер су рекли да ће бити много девојака.

17. Елем Џони је питао за браћу гробаре :)
    http://www.dodaj.rs/f/3I/Lm/1GoBfd4z/muje.jpg

18. 'Ладно имам више плусеа него постова на форуму.

19. Uglavnom dzoni oko 500 ih bilo cijela srpska dosla, obrukali su se samo 2,3 puta postavicu i slike posle.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.