Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Igra li ćelavi Bocka još za Igokeu?
Što se obrukali. Jebo brojnost, bitna je glasnost. Po Beogradu na Zvezdine tekme ide i kurta i murta, sve pilićari, poznajem ih, a kod nas i nije baš tako lololo, al ozbiljno, baš ono pilićari se primili u poslednje dve, tri godine i to oni najveći. Pola ih za Partizan navijalo, a sada su na severu. Ovi što vrede su prestali da idu iz nekih razloga o kojima ne bih javno :)
Joj kad bi znao ko vam je sve tamo glavni. Kada se vidimo pričaću ti. Možemo i da odemo do njih ::)
I ja lololo
E nego ljudi što je dobar fudbal bio na VOS-u i dobra bleja. Baš sam nešto umoran, ali onako kako da se izrazim veoma zadovoljan kako je cela ta priča ispala. Svaka svima tamo. Dobri ljudi. Svako treba da bane tamo, na druženje i fudbalicu, ali svako sa sajta.
Fazon je da su pola utakmice nas prozivali a niko iz grupe nije bio u hali :-) i da su poceli da je Višegrad njihov grad a nije ih bilo 20 iz Višegrada :-)
95 % višegradjana ovo je prva tekma :-) oni pravi nisu htjeli da navijaju jer klinci seru previše.
Uglavnom kad dodje ovde prvi tim vidices slike :-) doći će pola srpske i jedna udarna bg ekipa vjerovatno.
Nego Devetare kad ćeš za BG da debituješ na VOS-u, a pošto osnivamo fudbalski klub AFK Vukajlija, mora boje da se menjaju. Ozbiljno računamo na navijačlku grupu "Međedi" iz Srpske :)
Sajam knjiga vjerovatno, možda banem sad na maru protiv smedereva mada ne vjerujem jer sigurno idem u Ivanjicu i Užice na gostovanje i trebaće se plaćati organizacija tekme u Višegradu :-)
GDE GOD TI DA IGRAŠ TU SU TVOJI MEDJEDI, SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI. OOO VUKAJLIJO...
И мени је данас била добра блеја, онако до јајна, само фалила 1 особа да би та блеја имала оцену ''Савршена'' лололо Е, ја контам да кад завршим факс и те курце да се преселим у неко местo близу БГ :)
Такође.
Pa dobro ako se zaposliš i još budeš sa devojkom, onda lagano može da se izvuče. Jedino je jebeno biti podstanar, mora da se računa i apzi svaki dinar, ali dve plate i oK je.
Pa, ne planiram biti podstanar, n'o da prodajem voće i povrće sa njive, ima i da se pravi i vino i rakija još, pa to prodajem (vino ću možda već sledeće godine videti da pravim) i nakupim nešto love da pokrijem deo para, a ostali deo da radim ovde u NS i skrpim za pristojan stančić, pa tek onda sa devojkom da kupimo stan.
Ja planiram da dodjem u Beograd i postanem vodja navijača ololo
To ovde ima prođu. Probaćemo, pa ćemo da nađemo mušterije. Evo ja ću biti svakako mušterija.
Pa pazi, u realnosti ako krećeš od nule, moraćeš stan na kredu. Jednostavno, zarade se pare, ali se i troše. Samo klize iz ruku i to ne mislim na izdrkavanje, već na život samo. E sad, ako imaš nešto već u šteku pa treba da dodaš to je drugo, ali kreda fokusria čoveka da ide ka tom cilju i to da plaća i onda to i plaća, ali opet uz odricanja. Zajebano je doći do svoje gajbe, posebno u BG-u.
Pazi izuzetno plaćena funkcija, a ne treba da budeš ni najjači, ni sa najvećim mudima, već da budeš šunjara. Nisu više najjači vođe.
Marko iz ultrasa prima 1,8k evra mjesecno i voza najnovijeg tuarega :-) e dzoni možeš li mi i dalje nabaviti majicu hijena ili koje već grupe si pisao onomad :-)
Videću za Brigate. Nisam video te drugare jedno mesec, dva, ali ok smo.
Мислио сам у околини БГ. А и није сад да баш идем од нуле, кева само чека прилику да ме отера, да се мало релаксира лолололо :) А и умем да штедим, породична навика, увек имамо ако за нешто зафали.
Brigadiri opaaa :-)
Koliko daleko misliš?
Recimo sada u BG-u, makar sa ove naše Austro-Ugarske strane Ledine i Altina su neke OK opcije, zbog toga što prvi kraj je blizu Kose koja je vrh naselje, a drugi je na auto putu. Nova gradnja, lepe zgrade i masa ljudi beži iz Bloka, sa Bežanije, iz delova Zemuna oko auto puta, a bliže centru, jer je jeftin kvadrat. Opet još dalje imaš Surčin na jednoj i Batajnicu i Zemun Polje na drugoj strani koje su, pa ono bagatela, gledajući bliže krajeve i imaju solidan prevoz tako da i dalje bez kola može. Ali dalje od toga sa jedne strane Bečmen, Petrovčić, Jakovo, Dobanovci i sa druge strane Nova Pazova, Stara Pazova, Banovci novi i Stari su već baš daleko i moraju kola.
E sad, ne znam kakvo je stanje na Turskoj strani Beograda, ali pretpostavljam da je slično.