Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Brigadiri opaaa :-)

Imam dobrih drugara među njima. I u BB sam dobar sa par jakih ljudi.

2. Koliko daleko misliš?
    Recimo sada u BG-u, makar sa ove naše Austro-Ugarske strane Ledine i Altina su neke OK opcije, zbog toga što prvi kraj je blizu Kose koja je vrh naselje, a drugi je na auto putu. Nova gradnja, lepe zgrade i masa ljudi beži iz Bloka, sa Bežanije, iz delova Zemuna oko auto puta, a bliže centru, jer je jeftin kvadrat. Opet još dalje imaš Surčin na jednoj i Batajnicu i Zemun Polje na drugoj strani koje su, pa ono bagatela, gledajući bliže krajeve i imaju solidan prevoz tako da i dalje bez kola može. Ali dalje od toga sa jedne strane Bečmen, Petrovčić, Jakovo, Dobanovci i sa druge strane Nova Pazova, Stara Pazova, Banovci novi i Stari su već baš daleko i moraju kola.
    E sad, ne znam kakvo je stanje na Turskoj strani Beograda, ali pretpostavljam da je slično.

Мислио сам максимум до Пазове, више гледам како ће бити на Коси и Батајници.

3. Donio bih ti majicu višegrada ali piše da je ivo andrić bio groboš. A čovjek precednik kk zvezde bio :-) pa da te ne brukam ko ove

4. Мислио сам максимум до Пазове, више гледам како ће бити на Коси и Батајници.

Kosa je dosta skupa. Ali baš dosta. Infrastrukturno najbolje naselje sa ove strane reke. Ima sve i zato je skupa kao đavo. Dosta nove gradnje, široke ulice, povezana sa svim i svačim. Ma baš skup kraj.

Donio bih ti majicu višegrada ali piše da je ivo andrić bio groboš. A čovjek precednik kk zvezde bio :-) pa da te ne brukam ko ove

Ne znam za to. A šta stavili Andrića na majicu?

5. Kosa je dosta skupa. Ali baš dosta. Infrastrukturno najbolje naselje sa ove strane reke. Ima sve i zato je skupa kao đavo. Dosta nove gradnje, široke ulice, povezana sa svim i svačim. Ma baš skup kraj.

Сада, али гледај за једно 8-9 година :)

6. Сада, али гледај за једно 8-9 година :)

Na Kosi samo raste cena.
    Gradi se i dalje i sve je bolja. Za 8-9 godina....ako već i nije jedan od najjačih krajeva za život bić. Prvo postaje posebna opština jer ovde već živi mnogo ljudi. Ne mogu ni da zamislim broj, a tek će da živi jer se konstantno grade nove zgrade i tržni centri i tako to. Sad još veliki dom zdravlja prave i nema više nečega što ti treba, a da nema na Kosi. Dve škole, nove, vrtići od kojih jedan grande nov, tržni centri...ma sve...

7. А, имам времена, далеко је још то, за сад је то још као идеја за будућност :)

8. Stavili nazad i Ivo je bio grobar :-)

9. Џони ај ти види да набавиш неку од те 2 мајице а мене ето за сајам. Ако те ништа не кошта наравно, ако се плаћа батали радњу :)

10. ...
    БиЈо данас у Србији и тражио сирницу и дали ми!!!
    ЈА ВРХОВНИ МЕЂЕД ИЗБОСНЕ СВИ МЕ СЕ БОЈЕ :)

11. mora da si biJo kod Muje iz Užica :)

12. Шпијунираш чет, м?

13. Ne, da nisam pogodio možda? To bi mi bilo prvi put :)

14. Па добро, није Мујо женско је али јес у Ужицу, она пекара испод болнице у Уе :)

15. nemam pojma ja, nisam nikad u životu bio u Užicu nego geografski - išao sam preko Višegrada i Užica u Arilje 16.02.1992. pa mi logično najbliži grad :)

16. Опа, да ниси био у Ужичком корпусу кад си прелазио 92 ? :)

17. Ne, tad sam zvanično živeo u bosanskom Novom, a studirao u NS - odem da se javim na opštu mobilizaciju, a oni iskopali da sam državljanin CG i pošalju me kući. Međutim, ja naprasno odlučim da odem do sestre na rođendan u Arilje, sednem na voz i preko Banjaluke do Sarajeva, pa busom preko Višegrada u Arilje. Kad sam stigao tetka pala u nesvest, tek sutra saznam da je moj bus bio pretposlednji koji je prešao...

18. Босанском новом ?
    Сарајеву ? Горажду ? Броду ?
    Има босанских нових тону :)))
    Брусе можда те мој ћале возио олололо :))

19. ostalo malo B, sadašnji Novi Grad bivši Bosanski Novi - tamo sam odrastao i živeo do 1990-te... posle vojska, pa fakultet, pa čekanje na život...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.