Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Изгледа да јесу. Нема је, верујем да ће доћи ускоро. Квактање без ње није исто. И Џоуена фали. Она је такође битна карика!
E Pozdrav Jezivi kVAAAk
Tu je PR patka.....gledala malo sa ruba jezera kako izgleda kada drugi plivaju u njemu ;)))
И? Како изгледа? Јел да да ја имам најлепши стил?!
Pozdrav, Dzoni. Stvarno, nema Elle. Mozda joj je punjena paprika ukinuo internet :) Uzivajte drugari, ja se hvatam za KVAKu, i picim na posao. Pozdrav.
Поздрав! Не дај да те колегинице нервирају као мене.
hehehehe...e da Elin šef je punjena paprika Kvaklolololokvak
Evo mene patke, stigao sam iz avanture zvane srpska administracija :)
Popio sam tri piva sa ljudima koji mi "pomažu" da brže prođem preko reda, tako da sam posao od sat vremena završio za samo dva sata :)
Sutra još da predam ženinu sličnu kartu i u petak da dovezem komisiju da mi "proceni" vrednost kuće, pa da ih odvezem na doručak u restoran da procene "stvarnu" vrednost i onda mi ostaje samo da platim minimalnu taksu za prevod :))))
Ubiše me kolenca od klečanja i molbi za pomoć...
Хахахахаха, па значи Ела може да га поједе колико је смешан. Ела, ако ти пуњена паприка прави проблеме, ти се баци на сарме! Сарме су кева!
http://www.superrecepti.com/wp-content/uploads/2011/02/sarma.jpg Jea
vidim da ste bili vredni od jutros, jedva postigoh :)))
Pablo, brate, baci i meni dve sarme :))
Kad smo kod sarme:
Sede dve sarme na dnu želuca i kuliraju. Kad odjednom, stiže vinjak. Kaže jedna sarma drugoj sarmi "Šta bi ovo? Čiji je ovo vinjak?" - kaže druga: "Kum Markov". Odjednom, stiže drugi vinjak, pa treći, peti, sedmi... Prva sarma ustane, a druga je pita: "Gde ćeš?" - "Taj kum Marko mora da je kul lik, ode ja da ga vidim!"
Ljudi, hvala vam na podršci u borbi protiv punjene paprike, AAALI on mi je bio šef još u Kikindi per par godina. Sada sam Beogradska državna patka :)
ja samo na kratko kvačem, danas nemam pristup računaru pa hvatam trenutke kad nema nikog u kancelariji :))))
Hahahhahaha Bruce, odličan je vic! :D
Bole te uvce, pola grada si obišao dok mi sedimo zalepljenih dupeta za kancelarijske stolice ;)))
Е, ја престајем сад да вам куцкам, чекам 1Х и повратак квакснетине :)
evo somče sa opisom, kako sam i obećao jutros :)
edit: http://vukajlija.com/nepodnosljiva-lakoca/313699
A KVAKture samo lete po stolu i svaki minut neko nešto smara
Nemam ti ja tih problema :)
Eno meni upravnik gleda neki dokumentarac na tv-u...a ja ovde kvakćem i pijem drugu kaficu od jutros :)
Znaš, imam posebno stanje svesti za opravdanje na poslu, žena treba svaki dan da mi se porodi, prevodim kuću, a po profesiji sam sumo računovođa tako da me niko ništa ne pita :)) samo čekaju da se vratim i sednem za sto :)
Е јел вам се десило некад ово? Пушачима? http://vukajlija.com/cernobiljski-pepeo/313705