Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Sumo računovođa objasnio hehehe

2. sad ću da bacim jednog užasno glupog i potpuno idiotskog somića ali prosto moram iako je najgluplji na svetu.

3. Uh ala bacate somiće od jutros nešto svi :)

4. Morao sam, znam da je glupo ali morao sam

5. Добра је ахахаха, исмејах се фино. А и ова легенда ме орасположила лолололо http://img41.imageshack.us/img41/2990/sandrina.png

6. Kako bi je ja ložio da je to samo za nju

7. hahahahahhaha pametna Sandrina, zaboravila sinoć da popije mleko pre spavanja :D

8. Јел то неки бан само за мене?

ЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛО

9. Kvak dan pačići! :D Lepa slika ali neću da rizikujem sa smejanjem, imam nenormalan kašalj, uskoro trebam kod doce. :D

10. Jao, mnogo vam dobri somići! Jedino ovaj predvodničev za cigarete mi nije blizak, ali sam ga plusirao :)

11. :) То ми се десило пре 2 дана, нисам ни знао како да је дефинишем, ал' ае :) Спрдња. Чекам кваксну, па да бацим једну анти дојкару! :)

12. Eh, sastavih i ja jednog glupog soma...

13. Trebala si malo više da porazmisliš i uobličiš ali + :D

14. Ma to sam ispisala bez uobličavanja...što na umu to na drumu ;)

15. Ne valja to, pogledaj šta je mene sinoć staklena posavetovala, nemoj da se ugledaš na mene po tom pitanju, ja sam od rođenja brzoplet što ne bih rekao i za tebe, zapiši prvo na papir ili u vordu pa malo gledaj tušim očima. :D

16. Odličan som, bre! Meni se đa.

17. Ja volim te kratke. Ovaj mi liči ko da sam ga ja sročio, s tim da bih svakako involvirao i neku žensku patku tu... kao što se vidi u komentaru :)

18. Odličan som, bre! Meni se đa.

Nisam ni rekao da nije ali sigurno bi bilo lepše jer može i bolje, samo malo truda treba, moja defka od sinoć je i dalje bez minusa. :D

19. Dzoni, razumem ja vrlo dobro to što ti pišeš meni sad ;) Ja sam sve svoje defke upravo tako pisala! Više me smorilo to "Triput meri, jednom seci"...mogu valjda i ja neku prostu da napišem ;)

20. Triput? Ako te smorilo tri puta, uradi dva puta merenje i zaseci. :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.