Ne valja to, pogledaj šta je mene sinoć staklena posavetovala, nemoj da se ugledaš na mene po tom pitanju, ja sam od rođenja brzoplet što ne bih rekao i za tebe, zapiši prvo na papir ili u vordu pa malo gledaj tušim očima. :D
Dzoni, razumem ja vrlo dobro to što ti pišeš meni sad ;) Ja sam sve svoje defke upravo tako pisala! Više me smorilo to "Triput meri, jednom seci"...mogu valjda i ja neku prostu da napišem ;)
Sumo računovođa objasnio hehehe
sad ću da bacim jednog užasno glupog i potpuno idiotskog somića ali prosto moram iako je najgluplji na svetu.
Uh ala bacate somiće od jutros nešto svi :)
Morao sam, znam da je glupo ali morao sam
Добра је ахахаха, исмејах се фино. А и ова легенда ме орасположила лолололо http://img41.imageshack.us/img41/2990/sandrina.png
Kako bi je ja ložio da je to samo za nju
hahahahahhaha pametna Sandrina, zaboravila sinoć da popije mleko pre spavanja :D
ЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛО
Kvak dan pačići! :D Lepa slika ali neću da rizikujem sa smejanjem, imam nenormalan kašalj, uskoro trebam kod doce. :D
Jao, mnogo vam dobri somići! Jedino ovaj predvodničev za cigarete mi nije blizak, ali sam ga plusirao :)
:) То ми се десило пре 2 дана, нисам ни знао како да је дефинишем, ал' ае :) Спрдња. Чекам кваксну, па да бацим једну анти дојкару! :)
Eh, sastavih i ja jednog glupog soma...
Trebala si malo više da porazmisliš i uobličiš ali + :D
Ma to sam ispisala bez uobličavanja...što na umu to na drumu ;)
Ne valja to, pogledaj šta je mene sinoć staklena posavetovala, nemoj da se ugledaš na mene po tom pitanju, ja sam od rođenja brzoplet što ne bih rekao i za tebe, zapiši prvo na papir ili u vordu pa malo gledaj tušim očima. :D
Odličan som, bre! Meni se đa.
Ja volim te kratke. Ovaj mi liči ko da sam ga ja sročio, s tim da bih svakako involvirao i neku žensku patku tu... kao što se vidi u komentaru :)
Nisam ni rekao da nije ali sigurno bi bilo lepše jer može i bolje, samo malo truda treba, moja defka od sinoć je i dalje bez minusa. :D
Dzoni, razumem ja vrlo dobro to što ti pišeš meni sad ;) Ja sam sve svoje defke upravo tako pisala! Više me smorilo to "Triput meri, jednom seci"...mogu valjda i ja neku prostu da napišem ;)
Triput? Ako te smorilo tri puta, uradi dva puta merenje i zaseci. :D