Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Sumo računovođa objasnio hehehe

2. sad ću da bacim jednog užasno glupog i potpuno idiotskog somića ali prosto moram iako je najgluplji na svetu.

3. Uh ala bacate somiće od jutros nešto svi :)

4. Morao sam, znam da je glupo ali morao sam

5. Добра је ахахаха, исмејах се фино. А и ова легенда ме орасположила лолололо http://img41.imageshack.us/img41/2990/sandrina.png

6. Kako bi je ja ložio da je to samo za nju

7. hahahahahhaha pametna Sandrina, zaboravila sinoć da popije mleko pre spavanja :D

8. Јел то неки бан само за мене?

ЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛО

9. Kvak dan pačići! :D Lepa slika ali neću da rizikujem sa smejanjem, imam nenormalan kašalj, uskoro trebam kod doce. :D

10. Jao, mnogo vam dobri somići! Jedino ovaj predvodničev za cigarete mi nije blizak, ali sam ga plusirao :)

11. :) То ми се десило пре 2 дана, нисам ни знао како да је дефинишем, ал' ае :) Спрдња. Чекам кваксну, па да бацим једну анти дојкару! :)

12. Eh, sastavih i ja jednog glupog soma...

13. Trebala si malo više da porazmisliš i uobličiš ali + :D

14. Ma to sam ispisala bez uobličavanja...što na umu to na drumu ;)

15. Ne valja to, pogledaj šta je mene sinoć staklena posavetovala, nemoj da se ugledaš na mene po tom pitanju, ja sam od rođenja brzoplet što ne bih rekao i za tebe, zapiši prvo na papir ili u vordu pa malo gledaj tušim očima. :D

16. Odličan som, bre! Meni se đa.

17. Ja volim te kratke. Ovaj mi liči ko da sam ga ja sročio, s tim da bih svakako involvirao i neku žensku patku tu... kao što se vidi u komentaru :)

18. Odličan som, bre! Meni se đa.

Nisam ni rekao da nije ali sigurno bi bilo lepše jer može i bolje, samo malo truda treba, moja defka od sinoć je i dalje bez minusa. :D

19. Dzoni, razumem ja vrlo dobro to što ti pišeš meni sad ;) Ja sam sve svoje defke upravo tako pisala! Više me smorilo to "Triput meri, jednom seci"...mogu valjda i ja neku prostu da napišem ;)

20. Triput? Ako te smorilo tri puta, uradi dva puta merenje i zaseci. :D

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.