Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ево, ја ћу да преузмем одговорност на себе да све патке спознају да је бурек само са месом!!!
    ТО ЈЕ МОЈА ОДГОВОРНОСТ И НАМЈЕРА ОВДЕ!

То можда само зато што међеди нису чули за сир. И како можеш да будеш и међед и патка у исто време? Или си међед са патком, лоло.

2. Требало би да цртам да бих објаснио људима да нисам дупли?

3. Чији си ти дупли ?

4. to može da se reši, samo ti skinem štiklu ako si baš zanatio...

Имам 2 штикле, што је најгоре.

Тошо, и успут мени обоји, важи? :)

5. A, no ja sam. Kako onda uopšte nađe ovu temu, i šta radiš ovde uopšte?

На исти начин као и ти. Ушао у игре да видим шта има и дошао овде. Јака ствар. Врати се две стране, и видећеш шта радим. А да се не лажемо, нисам кратко на сајту. Додуше нисам ни предуго, али ето, мало јаче од годину дана, чини ми се.

6. Momak, ne brljezgaj, ja nisam tako došao na temu uopšte. Ne piši o stvarima o kojima blage veze nemaš. A sve letim da se vraćam po stranicama i gledam "šta ti radiš", lolčić.

Заправо, ти си почео да лупеташ, а не ја. Важно је да знаш ко је чији и да ли је неко дупли. Хаха. Апсолутно ме не занима како си дошао на тему. Поента је да је оно неки уобичајен пут и то је то. Толико од мене. Нећу те удостојити својих одговора до сада, јер мислим да нема сврхе дискутовати са тобом.

7. Важно је да знаш ко је чији и ДА ЛИ ЈЕ неко дупли

Научи да читаш. Или се сконцентриши на оно што читаш.

ЕДИТ: А ја мислио да је ова тема овде зато што су је модератори пребацили овде. Баш сам неинформисан. Извини "посебни".

8. Ако ћете да се свађате, пренесите то на ПВТ, није вам ово тема за свађу, нити икоме од нас прија да гледамо вашу расправу.

9. Lepo reče Matriks. Neki su pozvani, neki zalutaju ovde, ali nikada nema svađe.

10. Ne podnosim ja inače organski duplake, pa čim na sekundu imam osećaj da je neko duplak odmah mi se uključi agresivno ponašanje. Postovi obrisani.

11. Skoncentriši se ti na ono šta pišeš. Uostalom ako nisi dupli, onda još gore. Aj sad ljavaj čobančiću.

Ајде да кренемо, и је везник и отвара ти још једну опцију након овог "КО ЈЕ ЧИЈИ". То што ти то не видиш није мој проблем.

Ако ћете да се свађате, пренесите то на ПВТ, није вам ово тема за свађу, нити икоме од нас прија да гледамо вашу расправу.

Нећу се више расправљати овде. Ово не могу да назовем свађом јер је за свађу потребно да макар мало ценим нечије мишљење, па да може да ме нервира то што дотична особа прича, овако није свађа.
    Извињавам се ако сам "офтопиковао" и "спемовао", није ми била намера.

ЕДИТ: И сад ја испадам шизофреник што сам одговорио на непостојеће постове? Нека, нема везе.

12. Iskuliraj momčiću. :)
    Ja te prvi put vidim na sajtu, pa i ja sigurno cenim tvoje mišljenje, ne brini. ;)

13. Извињавам се ако сам "офтопиковао" и "спемовао", није ми била намера.

Ovde u principu nema oftopika i ništa nije spem, samo rasprave su nepotrebne.
    Nije bitno ni ko je prvi počeo niti bilo šta.

14. Неее, нема то закона, који може да ме од тебе отераааааааа!!!

15. Има ли шта ново код вас људи?

16. No one gives a shit about Fred Perry.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.