Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Nije valjda da Toši niste objasnili da ovde ima ko može da vidi duple?

2. Нисам се нешто посебно ни трудио:))))

3. Ja prvi nisam, pošto je nebitan. :)

4. Bio sam nadrkan jedno 2 sata, pošto sam ispušio na turniru u bilijaru 2:1 (jes' da je od najboljeg igrača, i ujedno lika koji drži lokal, ali sam imao šansu, zato sam i ispizdio), ali čim sam ovo poslušao, smirio sam se. Pesma za sva vremena:
    http://youtu.be/1MwjX4dG72s

5. http://www.youtube.com/watch?v=2XS6nnaeyyo
    Ma само јако
    САМО С ТОБОМ ЈАААААА

6. Много негативне енергије овде. Исерем се на то, и на тему, која није као пре.

7. Nije kao pre zbog novih članova, evo prvenstveno zbog mene, garant. A i ovog Cokulića, pičke spemerske :)

8. Што се ти гураш свуда?
    Шта год неко каже ти се одмах нађеш увређен и овакав и онакав. Не капирам што то радиш кад нико не упире прстом у тебе.

9. Dodao sam još jednog, ne samo sebe, lolo. A jebiga takav sam, šta znam, uvek kontam da sam za nešto kriv.

10. ОооОоООоООооОоОо БУКСНА ОООООООООООООООООО

11. Ја кад овде дођем, нигде никог. Није занимљиво.

12. Izdali smo Matriksa, nije nam fazon. BUĆ!

13. Matriks nikad nije izdan, samo se javlja u vreme kad svi spavaju. Doduše, ja ponekad i budem ovde ali sam obično jedini moderator pa mi klinci napune bafer smećem i onda ne stignem ni da se bućnem...

14. Јављам се око 12 по дану и 11 увече, ко још тад спава?

15. ja :)

Oko 12 sam na poslu u najvećoj gužvi, dođem na deset minuta, opalim ocene, pobrišem odaberem i odem.
    Oko 11 uveče sam toliko smoren da samo ostavim po par komentara na defke, a tad se i najviše kači, neko je izgleda provalio da je to najbolje vreme za definisanje... uglavnom, kad primetim da sam baš potreban ja se javim :)

16. Au ljudi koliko me izuva zub, ne verujem. Ubija AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

17. Ја имам температуруууууууууууу

18. Uzmite Brufen, obojica, lolo.

Džoni, tebe ono beše nikada nije boleo zub? U poslednjih 6 meseci je ovo treći put :D

19. Previše slatko jede :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.