Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ma morao sam da blebnem tu glupost.....jednostavno.....to ne treba držati u sebi....KVAK...

2. Ja ne radim tako sa somovinom. Verujem u to da su mi misli dobro sročene. Ako mi se piše kratko, tako i uradim. Mene malo nervira što među novijim odabranim definicijama sada preovladavaju isiljene, prevelike definicije. To nekada nije bilo tako.

Meni je, Ela, od tvojih defki omiljena "Radna temperatura". Kratka i jebe :)

3. Ma ni ja bre ne volim da pišem romane ovde...kome se pišu romani, neka otvori negde svoj blog pa neka kucka do mile volje. Oduvek sam se najviše smejala kratkim ali jebitačnim defkama! :)

4. I ja bih sad pljuno soma, nego sam sad ''prašinar'' pa ne mogu kad hoću. :(

edit: Ela prosek ti mnogo JEBE!

5. Ela prosek ti mnogo JEBE!

Da, znam, zato i dajem sebi oduška da zviznem prvo što mi padne na pamet ;)

6. Ja nekad prsnem pa napišem ovo

Kratko i jasno ;)

7. E ala Cara tovari Stefana Kostića ju ju ju ju ju

8. Mogao si naglasiti sarkazam Džoni :)

9. Kratko i jasno ;)

E vidiš, da ne znam da je tvoje, ne bih ni čitao ovo. Sad 'oću :)

10. Mogao si naglasiti sarkazam Džoni :)

hehehe.....

Jedva sam je priveo kraju.....samo nešto se novo pojavi i ja sam je samo dopunjavao, na kraju ispade kobasica od defke

11. Ja sam to već pročitao i znam o čemu se radi, tako da sam plusno i sa ovog naloga. :D

12. Jadno dete.....ili sam ja to tako doživljavao
    tu ru ru ru, tu ru ru ru

13. Ja malo neću biti tu, igram kantere ali ubaciću se kad me ubiju, ne mogu moje patkice da zapostavim. :D

14. KVAKSNETINA SE VRATIJO!!!!!! :D

15. Kvaksiiii! Dobro došao nazad i dobro nas vodio napred :P

16. Johnny, gde je to somče? Nije valjda mylyca aktivna :)))
    Pablo: dadoh plus zbog patke, ali Johnny ima skoro isto od juče, zove se PEC :)
    Ella: genijalno
    PU! jebem ti dan kad nemaš pristuo računaru na poslu... ko može da radi u tako nehumanim uslovima :(

17. Ooooooooooooooo evo ga pedvodnik u svom starom-novom ruhu :)))))))))

18. Квакснетина је ту, али овај пут неће правити ексцесе, који би пољуљали безбедност нашег језерцета. :) Направио сам гаф који је малко и паткама пољуљао репутацију, али не брините се, то је прошлост. :) Ево сад пишем дефиницију која је опозит дојкарама, па ћу да пустим овде линкић. :)