Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ja kad sam išao na Evropsko video sam 3 lika koji liče na Toma Kruza, jebene kopije, različite nacionalnosti, jedan je čak SRBIN! :D

2. Dobro je pa sam se trenirao da izdržim one skajp lance a da se ne smejem, ugušio bih se sad verovatno od mešanja kašljanja i smejanja :)

3. Alo pačići, GDE STE?! :D

4. Patkište, gde ste? :)

5. Evo i mene u jezercetu. Malo su me naterali da radim pa sam banuo da brćnem noge u jezerxu.
    Ćao Staklena...vidi do koje strane smo dogurali.

6. Капитен је ту. Дођох да поздравим ''новог'' члана, тј. чланицу, јер сам био онемогућен то да урадим кад је требало. :) Стаклена, добро нам дошла. :)

7. Učitelju-kapitene, ja sam se već odomaćila u vašem jezercetu, ali hvala na dobrodošlici. :))
    Jeste li bili produktivni danas? Ko je sneo jaje? :)

8. Ево моје треће данашње. Није нека, ал' и јесте лололо http://vukajlija.com/operacija-trijumf/313787

9. I Ela je šibnula i Bruce....ma svi su izbacili po neko jajašce danas

10. Брате, овај Цара ЈЕБЕ!!! Пиша СтефануКостићу по фаци лооллоло Как'а легенда!

11. Ma Cara je kralj. Rekao sam mu da svrati u jezerce kad god hoće.

12. Он је овде више него пожељан. И ја му поручујем ---> ЦАРО, ЛЕГЕНДО, ако желиш сврати, добро би нам дошао.

13. Hahaha ma lože vas obojica, zapravo se zajebavaju. Iznervirala sam se sinoć jer su upali na Ko poslednji, pobednik, pa mi je Stefan slao pvt.. Tako da, c.

14. Staklena jer bacaš ti nekog soma uskoro? Tvoji su baš dobri.

15. Mislim da bi red bio da snesem stoto jaje. :) Samo da propratim po forumu šta sam propustila, pa se bacam na pisanje.

16. JAo jubilarana 100-ta...
    Danas sve nešto jubilarno

17. Pa odlazim s' posla iznuren ali srećan što sam se brčkao u jezercetu sa vama divne moje patke.
    Odoh malo da odmorim popodne, pa se uveče opet brčkamo zajedno a nadam se da će Staklena baciti vrhunsku 100-tu pa da joj čestitamo i napravimo žurku u jezercetu.

18. Patkasti, kad tako kažeš, to je već neka vrsta obaveze koju ne znam hoću li ispoštovati.. Baciću nešto prosečno, čisto da pređem u trocifren broj. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.