Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Стото и то добро!!!

2. Iz iskustva je. :)

3. Дало се претпоставити. :) Моје су исто скоро увек из искуства и то обично оних најскоријих (оллоло не верујем да је ово правилна реч) :)

4. Hahahaha! :) Učitelju, treba i tebe da pročitam sa originalnog naloga, da ustanovim kojem se patku moliš i tako slično. :) Počeću danas, valjda ću danas i završiti, ti si se baš raspisao. :)

5. Ихаај, учитељ је једно време имао опаку инспирацију, док није добио два банална бана :) А онда је то све полако почело да се утапа у сивило Београда (ллоло које кењање). Али има и дан данас финих :) У последње време читам и гледам које су за брисање, да јавим модераторима. Јурим просек :)

6. kva kva Staklena, ja sam ovaj put bio inspiracija, a? Priznaj.

7. Jašta učitelju, treba paziti na prosek zbog fakulteta. :)))
    Kvaktrikse, moram da te razočaram, nisi. :)) Imam jedan pano u sobi na koji kačim neke drage mi sitnice koje mi je žao da bacim, tipa karte sa koncerata i tako to, i prvo jutros što sam videla kad sam ustala je bio papir na tom panou na kome piše Dečija rakija. Društvo mi je ispisalo par papirića sa nekim internim forama i pokačilo tu. :)

8. Trolololololololololo 30:0 moja druga defka, KVAKJEA! :)

9. Nemoj me zezati da nije pao nijedan minus? :D Počeću da naplaćujem savete, dobro mi ide. :))

10. Ma imao sam ja i bolju, na mom origanlnom nalogu, defka je bila 32:0 i onda pao minus, bila je predložena za naslovnu ali nije uspela :D

11. Ја сам променијо аватар! Сад сам патка у фулу! (Не римуј!) КВАК!

12. Lepa ti patka, učitelju. Kvakvakvakvakvakvakva :))

13. квакваквкакавкавквакавка :)) Волим кад квакћем заједно са ученицима!

14. Don't fuck with duck. :D

15. А сад коначно гајби! Готов пос'о за данас! Квакћемо се касније!

16. Ako nekog zanima koja defka je imala 32:0 evo je :) http://vukajlija.com/taj-film-neces-gledati/306452

17. Moja jedna je imala 48:0 valjda, a onda sam dobila hejtera. :)
    Učitelju, prva strana ti je odlična, čitaću te sa zadovoljstvom, ma kako ovo zvučalo! Kvakvakvakvakva :))

18. Dobro veče svima, mene je poslao jedan doktor za narkotike. A vi kako `te?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.