Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Стото и то добро!!!

2. Iz iskustva je. :)

3. Дало се претпоставити. :) Моје су исто скоро увек из искуства и то обично оних најскоријих (оллоло не верујем да је ово правилна реч) :)

4. Hahahaha! :) Učitelju, treba i tebe da pročitam sa originalnog naloga, da ustanovim kojem se patku moliš i tako slično. :) Počeću danas, valjda ću danas i završiti, ti si se baš raspisao. :)

5. Ихаај, учитељ је једно време имао опаку инспирацију, док није добио два банална бана :) А онда је то све полако почело да се утапа у сивило Београда (ллоло које кењање). Али има и дан данас финих :) У последње време читам и гледам које су за брисање, да јавим модераторима. Јурим просек :)

6. kva kva Staklena, ja sam ovaj put bio inspiracija, a? Priznaj.

7. Jašta učitelju, treba paziti na prosek zbog fakulteta. :)))
    Kvaktrikse, moram da te razočaram, nisi. :)) Imam jedan pano u sobi na koji kačim neke drage mi sitnice koje mi je žao da bacim, tipa karte sa koncerata i tako to, i prvo jutros što sam videla kad sam ustala je bio papir na tom panou na kome piše Dečija rakija. Društvo mi je ispisalo par papirića sa nekim internim forama i pokačilo tu. :)

8. Trolololololololololo 30:0 moja druga defka, KVAKJEA! :)

9. Nemoj me zezati da nije pao nijedan minus? :D Počeću da naplaćujem savete, dobro mi ide. :))

10. Ma imao sam ja i bolju, na mom origanlnom nalogu, defka je bila 32:0 i onda pao minus, bila je predložena za naslovnu ali nije uspela :D

11. Ја сам променијо аватар! Сад сам патка у фулу! (Не римуј!) КВАК!

12. Lepa ti patka, učitelju. Kvakvakvakvakvakvakva :))

13. квакваквкакавкавквакавка :)) Волим кад квакћем заједно са ученицима!

14. Don't fuck with duck. :D

15. А сад коначно гајби! Готов пос'о за данас! Квакћемо се касније!

16. Ako nekog zanima koja defka je imala 32:0 evo je :) http://vukajlija.com/taj-film-neces-gledati/306452

17. Moja jedna je imala 48:0 valjda, a onda sam dobila hejtera. :)
    Učitelju, prva strana ti je odlična, čitaću te sa zadovoljstvom, ma kako ovo zvučalo! Kvakvakvakvakva :))

18. Dobro veče svima, mene je poslao jedan doktor za narkotike. A vi kako `te?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.