Ja samo to i igram od igrica, poslednjih 10 godina. :) Igrala sam i H4 i H5 neko vreme, ali nije to to. H3 ima dušu, što bi se reklo! Skoro sam nabavila nove mape, pa cepam ponovo. :)
Буквално. Ја сам обожавалац Диабло серијала :) Диабло2 ми је најјача игрица икад :) Чекам сад тројка да изађе, али се плашим да ће је усрати нечим непотребним. Као што су то урадили Херојима. :)
KVAK! Malo sam vas zapostavio, ali ćete mi oprostiti kada vam saopštim da sam unapređen! Kvaaak! Ljudi danas vole patke!
A hobi? Otkako je jezerceta, prekinuo sam da s'igram DragonAge2, a najnoviji filmovi se nagomilali na hardu. A uz ovo, igram i fudbal besomučno, a posebno obožavam da posle toga sednem sa ekipicom na pivo i da gledamo maloletnice.
A sad odoh da proučim nove patke i da vidim somiće.
Ja sam danas pustio samo jednog somića, skapirao sam da, kada sam dobro raspoložen, imam manje inspiracije. Dakle, ja sam patkan-mrgud.
Хахахах, какав изненадни мегаквак од нашег брата Агија.
Лепо ти је ово за малолетнице. И ја то волим. :)
А за пиво после фудбала ни не треба да причам.
Ја сам данас морао 3 сомића. Знаш како кажу, 3 пут' српски! :)
КУКУ Заборавио сам да ти честитам, мајке ми не замери, прилично сам наварен. :)
Са срећом и немој да запливаш водама корупције, тамо има и гусака.
Добро је менаџерисати, открићеш те чари ускоро. :D
Најјачи хероји у историји хероја!! :) Велики + од мене! :)
Ја сам играо пре то, па ме сморило, кренуо да се бавим продукцијом и ето сад полако прелазим у те воде. :) Још сам млад, има времена :))
Ja samo to i igram od igrica, poslednjih 10 godina. :) Igrala sam i H4 i H5 neko vreme, ali nije to to. H3 ima dušu, što bi se reklo! Skoro sam nabavila nove mape, pa cepam ponovo. :)
Буквално. Ја сам обожавалац Диабло серијала :) Диабло2 ми је најјача игрица икад :) Чекам сад тројка да изађе, али се плашим да ће је усрати нечим непотребним. Као што су то урадили Херојима. :)
KVAK! Malo sam vas zapostavio, ali ćete mi oprostiti kada vam saopštim da sam unapređen! Kvaaak! Ljudi danas vole patke!
A hobi? Otkako je jezerceta, prekinuo sam da s'igram DragonAge2, a najnoviji filmovi se nagomilali na hardu. A uz ovo, igram i fudbal besomučno, a posebno obožavam da posle toga sednem sa ekipicom na pivo i da gledamo maloletnice.
A sad odoh da proučim nove patke i da vidim somiće.
Ja sam danas pustio samo jednog somića, skapirao sam da, kada sam dobro raspoložen, imam manje inspiracije. Dakle, ja sam patkan-mrgud.
Jewdjo, dobrodoš'o, ovde voda nikad nije 'ladna!
Staklena, tvoji hobiJi su vr'!
Udavih gnjurca ovim postom. KVAK!
Хахахах, какав изненадни мегаквак од нашег брата Агија.
Лепо ти је ово за малолетнице. И ја то волим. :)
А за пиво после фудбала ни не треба да причам.
Ја сам данас морао 3 сомића. Знаш како кажу, 3 пут' српски! :)
KVAAAAAAAAAAK patKovi, vidim pišete li pišete :) Tako i treba, mora voda da drži konstantnu temperaturu :)
Vidim imamo novog patka u jatu :) Jewdjo dobro nam došao :) Vidim da si se već fino uklopio :)
Agiiiiiiiiiii pa Ćestitam na unapređenju breeeeeeee!!! Svaka Ćast! :)
dobri dan :) moj hobi je šivenje i ovo jelte ovde sto se cita piše...
Ali megakvak! :)) Kvakvakvakvakvakvakva
Pozdrav pridošlim patkama, i čestitke Agi-Kvaku na unapređenju! :)
Ovaj KVAK ima trik u sebi. Patke sa patkanom će videti "maloletnice", a patke sa kvakicom će videti da sam unapređen :)
Hvalaaa! Mada, sad sam menađer, fuj fuj. Pitao sam da li može da piše da sam igzekjutiv, ali su mi rekli da ne može.
КУКУ Заборавио сам да ти честитам, мајке ми не замери, прилично сам наварен. :)
Са срећом и немој да запливаш водама корупције, тамо има и гусака.
Добро је менаџерисати, открићеш те чари ускоро. :D
Сад баш нешто гледам и било би добро да има уместо ЦИТАТ и татиц, КВАК КАВК за нас патке. Видећу са Каизеном шта може да се уради. лололлоло
Agi, mislim da bi ovo trebao da proslaviš jednim "odlaskom u biJoskop", a? :D
Ово сам тек сад видео Буахахахахахахахаххаха
Psisologija je čudo! :)
Pih, prvo što sam pomislio po unapređenju je da više neću morati da vodim u bioskop :P
http://www.youtube.com/watch?v=GgRJWkiIyLs
hahahaha al' sam ti našla žicu :DDD
Ha ha, kakav klip! Cool je što je ovaj mali dobio dodatni psihološki boost kad je ostao sam dole, pa je uspeo odmah nakon toga i on da dobaci. He he.
Awwwww slatkiši mali. :))
A vidiš kako se lepo čekaju? Patke brinu jedna za drugu.