Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Jewdja, tebe sam čitala često, uglavnom pazariš plus od mene. :)

2. Hvala, svim vernim mušterijama. Refundiraćemo. :)

3. Samo nastavi da onako pišeš.. I tebe ću čitati, čim završim učitelja. Kvakvakvakvakva :)

4. Dobro došao u naše jezerce jewdja. :D

5. E hvala, jel mora neki poseban kupaći kostim ili može onako , kežual. :)

6. Samo ne budi golišav. :)

7. Evo i mene s' posla...
    Ma kako 'oćeš jewdjo, dodbrodoš'o međ' patke

8. Ljudi, učitelj me oduševljava defkama! Kakav manijak! :)

9. Kej, hvala....znači prošao sam inicijaciju. Ili kroz to tek treba da prođem? :)

10. A učitelj je lud k'o struja ;D
    Tačnije lud k'o patka

11. Uvek je i bio staklena! :D

12. Moja jubilarna nema minus još uvek, a ova nije imala do pre neki dan, kad me je neko ishejtovao. http://vukajlija.com/puste-zelje/155353 :)

13. Kej, hvala....znači prošao sam inicijaciju. Ili kroz to tek treba da prođem? :)

Pa nema neka posebna inicijacija...samo KVAKneš i popatkanili smo te.

14. KVAK....+ Za devojčicu. I za želje. Stvarno u menzi i na zapadu ništa novo.

15. Kakav manijak!

Манијак да нема већег. :)) Некад су ме звали манијачина, али ми се то није свидело, па су онда наставили са манијак олло :п

16. Е, ја мислим да је крајње време да свако подели са осталима који хоби има, ако има! И шта му је ГУШТ (лололо) да ради, кад дође са посла изморен и никакав. :)

Ево ја ћу први. Ја правим музику, варим буксне и пијем старопрамен. :) То волим. :)

Ајде следећи. :)

17. Učitelju, kraljevino! :))
    Evo jedna pesma da vam vrati osmeh na lice u ovo sumorno popodne! http://www.youtube.com/watch?v=rVDZI3yvWAY

18. Igram Heroes 3 of Might and Magic, pravim torte i kolače, je'm goMna po forumima. :)
    Je l' dovoljno? :)

19. Što se hobija tiče. Ima onaj Hobi, Mičov sin, iz Čuvara plaže....a moji hobiji, gledanje u daljinu, preskakanje vijače, sportovi , alkohol, nerviranje malđe sestre. I tako neke freferencije.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.