Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Da, to je bilo to! Čestitam staklena na jubileju, odlično si preskočila tu prepreku :)))

2. pljusnula ella:)

a Agi vi zemunci naravno da volite Žuču :DDD

3. a stigli smo na 111 stranu :)))))

4. Ако се овако настави, близу нам је и 'иљадита! Има да сјебемо и ону шта слушаш оллоо

5. Evo i mog novog avatara. Još sam pače za ove silne jubilejce u jezercetu :)

6. Evo i mog novog avatara. Još sam pače za ove silne jubilejce u jezercetu :)

Jooooooj kako je slatko!!!! :)

7. Učitelju, pročitan si, d'izvineš. :) I jebeš prosek, nemoj ništa brisati, dobar si. :)

8. slasan :) ko bi reko' da je zenski? :DDD

9. Ženski som, al' masan valjano :)

10. Više mi se svidža kad kažem da sam snela jaje nego da sam pustila somića, šta znam. :)

11. Mogo bi malo onaj patak Baja, da da koji dinar za razvoj ovog pokreta. Ako stvarno postoji nek se javi. :) Ima ovde dosta jubileja, koje treba adekvatno nagraditi...

12. Ella84
    Ženski som, al' masan valjano :)

xaaxxaxaaxxaxa zamislila sam :D

13. xaaxxaxaaxxaxa zamislila sam :D

hahahaha nisi normalna :DDDD

14. U, Molly, kvaktastična je.

15. Dobra Molly....lep osećaj je to....
    KVAKneš jedno pivo, izvadiš tiket i gledaš Engleze....

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.