Hvala Patkasti! Evo pivkana za sve, častim što još uvek nema minus. :) http://www.thatsthespirit.com/en/beer/articles/beer_myths/IMAGES/1_dark_beer.jpg
Mmm, crno pivo.
Moram da otvorim jedno o'ma, jer sam prvo pogledao u pivo, pa tek onda u lepotinju.
odlican izbor pica :DDDD
cestitam
Crno i kvalitetno crveno, najomiljenije. ♥
Ja prvo pogledao u lepotinju i pomislih, vidi Staklenu časti nas sa ovom riđokosom a onda sam izvalio tek pivo al' dobro je i crno pivo... Fala Staklena...nek' definiciju ne zagade minusom patkomrsci... Ej Moli...kakav je film?
živeli patkice,samo da se javim,pa begam.sad ću da vidim staklenu defku:)imam i ja dva somčića od jutros,radi riba:)
Odlične su ti obe marya! :) Radi riba kao luda :)
radi riba,dolaz'te sa pecaljkama!:)ljubam ve,odo' da čitam nešto!
Запричао сам се у дефиницији. Она тема, јебем ли га. Не видим у очи, одо мало да пробистрим вид. Квак!!
Ne daj se, učitelju! Patke su uz tebe!
Au jebem ti sve kad ja uradim najbolji rad o priči koju sam samo trećinu pročitao. :D
Marya, odlične defke!
Ha ha ha, Kvaktriče, bravo :D
dzoni flim je divan :)
svima preporucujem 'kraljev govor"
Odoh ja da malo kljucam pa na trening i onda vam se vraća Kvaktriks sa gomilom somova koji će svaki sat da pušta. :D
meni i svim ljubimcima je dinner time. dovidzenja :)
Нисам навикла нешто увечер да вас поздрављам. Некако ми драже ујутру :)
'Де је Џони, човек направи револуцију захваљујући Дамбу! :)))
dzoni, fali ti jedan plus za posterisanje :))))))
staklena, slobodno kaži jaje - ne mora som :)
ha, stvarno ste izmanipulisali silnu raju :))) pratio sam kao Vudi Alena :))
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Hvala Patkasti! Evo pivkana za sve, častim što još uvek nema minus. :)
http://www.thatsthespirit.com/en/beer/articles/beer_myths/IMAGES/1_dark_beer.jpg
Mmm, crno pivo.
Moram da otvorim jedno o'ma, jer sam prvo pogledao u pivo, pa tek onda u lepotinju.
odlican izbor pica :DDDD
cestitam
Crno i kvalitetno crveno, najomiljenije. ♥
Ja prvo pogledao u lepotinju i pomislih, vidi Staklenu časti nas sa ovom riđokosom a onda sam izvalio tek pivo al' dobro je i crno pivo...
Fala Staklena...nek' definiciju ne zagade minusom patkomrsci...
Ej Moli...kakav je film?
živeli patkice,samo da se javim,pa begam.sad ću da vidim staklenu defku:)imam i ja dva somčića od jutros,radi riba:)
Odlične su ti obe marya! :) Radi riba kao luda :)
radi riba,dolaz'te sa pecaljkama!:)ljubam ve,odo' da čitam nešto!
Запричао сам се у дефиницији. Она тема, јебем ли га. Не видим у очи, одо мало да пробистрим вид. Квак!!
Ne daj se, učitelju! Patke su uz tebe!
Au jebem ti sve kad ja uradim najbolji rad o priči koju sam samo trećinu pročitao. :D
Marya, odlične defke!
Ha ha ha, Kvaktriče, bravo :D
dzoni flim je divan :)
svima preporucujem 'kraljev govor"
Odoh ja da malo kljucam pa na trening i onda vam se vraća Kvaktriks sa gomilom somova koji će svaki sat da pušta. :D
meni i svim ljubimcima je dinner time. dovidzenja :)
Нисам навикла нешто увечер да вас поздрављам. Некако ми драже ујутру :)
'Де је Џони, човек направи револуцију захваљујући Дамбу! :)))
dzoni, fali ti jedan plus za posterisanje :))))))
staklena, slobodno kaži jaje - ne mora som :)
ha, stvarno ste izmanipulisali silnu raju :))) pratio sam kao Vudi Alena :))