Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Е одо' да заглавим мало ТракМаниу, па се врнем брзо.

2. Hahahaha Bruce, nije to što misliš! :) Zeza me nešto Natnat na jednoj temi, pa samo dok ona vidi, vraćam stari avatar. :D

Učitelju, u Šapcu sam ponovo, sad sam apsolvent, pa me boli patka, što bi se reklo. :D

3. malopre sam bio tamo :))))

4. E onda si video kako reklamira onaj aparat! :) Ima smisla za marketing, nema šta.

5. ja nešto ne gotivim te aparate, a prodaju ih neki Kirbijevi svedoci pa imam još veči otpor...

eto ga somče :) staklena me inspirisala :)))

6. JA INSPIRIŠEM, BRUCE DEFINIŠE!!! :)
    Ma ja moram flaširanu zbog problema sa bubrezima, pa tražim najpogodnije rešenje. Ovi baloni od 6 litara su za sad najbolje. Videćemo..

7. malo pre oceniK.kirbi JEBE u mozak.sekta.

8. za bubrege samo Prolom voda, nemoj druge da piješ... ako baš moraš onda uzmi Rosu...

9. i ja imala pesak u bubrezima,valjda se iščistili dok ukrštam reči,lololo

10. pesak je lako - uvin čaj ili hajdučku travu i sve očistiš, kamen je frka... u oba slučaja treba dnevno da popiješ dve flaše Prolom vode...

11. Ljuštim Prolom samo tako! :)

12. moja cela familija ima sranje sa bubrezima, a žena dođe iz druge familije pa i ona isto - imam iskustvo samo takvo :)))

13. Kakva je to Megazord patka? :D
    A za bubrege, uopšte vam ne zavidim...

14. Nešto testiram razne patke, imam još Dak Vejdera da probam :))

15. Patkazord!!!! Kvaaaakvakvakvakvakvakvakvakva! :D
    Mislim da si kačio Dak Vejdera?

16. taklena da nisi ti čitala moju opusti mišić defku? Imaš interesantan komentar na gej forumu :)))

17. Dak Vejdera je, mislim, Kvaksnetina okačio kao sliku...
    Patkazord rules!

18. Pročitala sam ti sve defke, moguće da me je podsvesno inspirisala! :))

19. Au dok pročitam sve nazad što ste pisali, da bi ušao u priču, odlepim. Al' sam šou sa slončetom napravio al' provalio lik da se zezam na kraju.
    Bacili ste neke fine somiće dok nisam bio tu. Kirbi JEBE.
    KVAK.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.