U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Е одо' да заглавим мало ТракМаниу, па се врнем брзо.
Hahahaha Bruce, nije to što misliš! :) Zeza me nešto Natnat na jednoj temi, pa samo dok ona vidi, vraćam stari avatar. :D
Učitelju, u Šapcu sam ponovo, sad sam apsolvent, pa me boli patka, što bi se reklo. :D
malopre sam bio tamo :))))
E onda si video kako reklamira onaj aparat! :) Ima smisla za marketing, nema šta.
ja nešto ne gotivim te aparate, a prodaju ih neki Kirbijevi svedoci pa imam još veči otpor...
eto ga somče :) staklena me inspirisala :)))
JA INSPIRIŠEM, BRUCE DEFINIŠE!!! :)
Ma ja moram flaširanu zbog problema sa bubrezima, pa tražim najpogodnije rešenje. Ovi baloni od 6 litara su za sad najbolje. Videćemo..
malo pre oceniK.kirbi JEBE u mozak.sekta.
za bubrege samo Prolom voda, nemoj druge da piješ... ako baš moraš onda uzmi Rosu...
i ja imala pesak u bubrezima,valjda se iščistili dok ukrštam reči,lololo
pesak je lako - uvin čaj ili hajdučku travu i sve očistiš, kamen je frka... u oba slučaja treba dnevno da popiješ dve flaše Prolom vode...
Ljuštim Prolom samo tako! :)
moja cela familija ima sranje sa bubrezima, a žena dođe iz druge familije pa i ona isto - imam iskustvo samo takvo :)))
Kakva je to Megazord patka? :D
A za bubrege, uopšte vam ne zavidim...
Patkazord :)
Nešto testiram razne patke, imam još Dak Vejdera da probam :))
Patkazord!!!! Kvaaaakvakvakvakvakvakvakvakva! :D
Mislim da si kačio Dak Vejdera?
taklena da nisi ti čitala moju opusti mišić defku? Imaš interesantan komentar na gej forumu :)))
Dak Vejdera je, mislim, Kvaksnetina okačio kao sliku...
Patkazord rules!
Pročitala sam ti sve defke, moguće da me je podsvesno inspirisala! :))
Au dok pročitam sve nazad što ste pisali, da bi ušao u priču, odlepim. Al' sam šou sa slončetom napravio al' provalio lik da se zezam na kraju.
Bacili ste neke fine somiće dok nisam bio tu. Kirbi JEBE.
KVAK.