Kvaksonska loža - Moćne patke

1. To je zato što mnogo kvakoćemo. :)

2. Sad sam išao da pogledam definicije. Blagi užas. Eno Zyclon se polomi da ih iznapušava tamo. Stvarno ljudi pišu svakave gluposti. Nisu nama patkama ni do krilca :)

3. Патке моје, поздрављам вас! Оде капитен на кунт! Квакћем вам сутра из квакцеларије! Будите добри! :) КВАК!

4. Laku noć BuksnaPatko. I ja ču još malo. Opet sam sinoć tuko po vatrenoj vodici do kasno i moram večeras malo ranije da se uvalim u gnezdo.

5. Gde ste, bando pačeća, šta se radi?

6. Laku noć Učitelju!
    Des jezivi, gusanu stari! Hoćeš i tebe da popatkanimo? :)

7. Nešto me ubi net. Menja stranu pola sata, zato palim. Iznervirao sam se.
    Laku noć KVAAAAK

8. Stara sam ja patka, Staklena :)
    POzdrav, Džoni.

9. Dobar si, Učitelju! :)
    Kvaka noć pospalim patkama!

10. КВААААААААК вратиЈо сам се!!!!!!!!! :)

11. Kvaktriks patko! Što ne promeniš niknejm? :)

12. Нека, заклео сам се себи да нећу, НЕЋУ ДА БУДЕМ КАО ПЕКИ И ЏАНКИ!!!!! :Д

13. Hahahahahahaha, mislim kvakvakvakvakvakvakvakva!

14. лепо квактање стаклена :)

15. To ti je evoluiralo iz klasičnog hahaha.
    Hahaha -> xaxaxa -> ksaksaksa -> kvakvakva :)

16. знам, ја сам први квактао :П

17. Kul fora skroz. :))

18. Наравно, фора нас патака не може да не буде кул, нека то свима буде јасно ;)

19. Пустио сам једног глупог аутобиографског сома и одох на спавање, кваку ноћ. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.