Kvak, Jevđo! Evo, diskutujemo o novim avatarima, poslednjim somićima i generalnom padu kvaliteta defki od strane nepopatkanjene ljudske vrste. A ti nisi prijavio zadnjeg somića ovde. Dobar je :)
Kvak....oke. Nisam se jos upoznao sa tim terminima...tipa somica..i dnevnog reda ove sednice...tako da...ne zamerite jos sam nov....A za te avatare, jos nisam stručan. :) Hvala za kvaktastičnu podršku zadnjeg somića.
Mislim da smo danas svi pustili ponekog. Ja obično, čim upadnem posle pauze, proteram par strana unazad i isklikćem patke da vi'm šta se pisalo od somića :)
Dobra jewdjo, onako kratka-gotivna-smešna plusirao sam je i ja....
Meni se neki som muva po mozgu al' nikako da ga uobličim...moraću kad dođem kući da skuvam kaficu i lagano da smislim kako to da izvedem
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Kvak, Jevđo! Evo, diskutujemo o novim avatarima, poslednjim somićima i generalnom padu kvaliteta defki od strane nepopatkanjene ljudske vrste. A ti nisi prijavio zadnjeg somića ovde. Dobar je :)
Kvak....oke. Nisam se jos upoznao sa tim terminima...tipa somica..i dnevnog reda ove sednice...tako da...ne zamerite jos sam nov....A za te avatare, jos nisam stručan. :) Hvala za kvaktastičnu podršku zadnjeg somića.
Pa dobro, samo najbolje da kvakneš da imaš somića ako preživi naše modove, ko da ti zameri majku mu oderem od perja, naši smo. :D
Dobro..ondak. Praćnuo sam jednog somića. Maločas. :)
Ha ha, nasmeja me zujo! Plusirah ga.
Heh, fala, ja skoro banuh...Ima li ko za prijavit` koje somče da odzujim čas?
Zujo kralj. :D Svaka čast. Jewdjo, kako se tačno čita tvoj niknejm? Da se ne blamiram... :)
Jewdjo, zujo je objasnio :)))))
patkice,kvak,kvak,samo da pozdravim!odo' po nešto da zobnem do prodavnice!
Čekirala sam i ostale somiće nove...vidim bilo ih je za vreme mog puta od posla do kuće :)
Ja počela da pišem novih 100. :)
Hvala Elli i ostalim bludnim patkerima grada Kvakograda. :)))
Ja sam izbacila samo jednog danas....ne obećavam ništa za kasnije ;)
Svaka čast staklena! :)
Mislim da smo danas svi pustili ponekog. Ja obično, čim upadnem posle pauze, proteram par strana unazad i isklikćem patke da vi'm šta se pisalo od somića :)
kveeeek, vi sad nadošli a ja moram didem, kvakćemo se večeras, valjda. :D
I to si počela majstorski. Neka ti je svaki taki!
videla stakleno somče,lupiK plus i kom.:)
Dobra jewdjo, onako kratka-gotivna-smešna plusirao sam je i ja....
Meni se neki som muva po mozgu al' nikako da ga uobličim...moraću kad dođem kući da skuvam kaficu i lagano da smislim kako to da izvedem
Bacio sam ali nisam uobličio......samo sam ga skratio i pljusnuo u vodu....