Meni neke dve ideje daju slabe znake života, ako uspem da ih reanimiram do večeras, biće dobro. :)
Jeste li primetili da naše definicije prete da imaju više komentara od ukupnog broja glasova?
Jeste li primetili da naše definicije prete da imaju više komentara od ukupnog broja glasova?
Jesam, primetio sam. Nekad se i forum napravi. Posebno u početku je bilo tako. Zato je i Ela izmislila ovaj izraz Patke. "Idemo jedan za drugim kao patke"
Fala Jewđo a ideja za tu ru ru ru je baš došla dok sam komentarisao neku definiciju i neko je isto kao i ja došao na neku ideju u isto vreme pa smo napisali tu ru ru ru, tu ru ru ru i tako nastade.
Nije lako biti Sladža ali uspeo sam. I još nisam pao na dupe i sklopio ruke ko mrtvaK.
Šta ima patke moje?
Valja mi se opet somić al' ću ovog da uobličim malo....valjda
A onaj prošli nisam hteo to, nego nešto sasvim drugo, pa sam skratio...
Meni neke dve ideje daju slabe znake života, ako uspem da ih reanimiram do večeras, biće dobro. :)
Johny....davno ja plusiram tvoj rad...al -tu ru ru ru-...koristim u svakodnevnim situacijama, paranenormalnih osobina. :)) Patrik by the way.
Ovo se meni izjutra obavezno i dogodi, kada nikog drugog nema, osim patkica :)
Đoni, sjajna ova nova :D
Jesam, primetio sam. Nekad se i forum napravi. Posebno u početku je bilo tako. Zato je i Ela izmislila ovaj izraz Patke. "Idemo jedan za drugim kao patke"
Fala Jewđo a ideja za tu ru ru ru je baš došla dok sam komentarisao neku definiciju i neko je isto kao i ja došao na neku ideju u isto vreme pa smo napisali tu ru ru ru, tu ru ru ru i tako nastade.
PatkOvi, 'el ste videli ovo:
http://www.pobedisladju.co.cc/
ahahahahahaah pobedi Slađu
hahaha ma SlaDŽa je nepobediva!!! :DDD
Sladža je uzbuđena zbog takmičenja.. :)
MAJKE MI niste videli sajt do sada? ;)
Ja sam pre nekih pola sata, baš na forumu ovde. :)
Ja tek sad....pobedio sam je jednom
Samim tim što nisam pao pobediJo sam
Hahahahaha vidim ja nema Đonija, a on se igra Slađe :DDD
Proklete žene, njihove štikle i klizavi podovi... :)
Odoh malo, da u'vatim koji sunčev zrak. Kva kva (pa pa)! :)
Zaigr'o sams e Slađom al' sad krećem kućiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
KVAKčemo se kasnije
lololo,kako je biti slađa?
Nije lako biti Sladža ali uspeo sam. I još nisam pao na dupe i sklopio ruke ko mrtvaK.
Šta ima patke moje?
Valja mi se opet somić al' ću ovog da uobličim malo....valjda
A onaj prošli nisam hteo to, nego nešto sasvim drugo, pa sam skratio...
slađa je nenadjebiva,niko ne pada tak'.evo,ručala,pijem kafu,izbacija somče pre koji minut:)
Op daj da vidim to somče pre nego što ja zasednem na klopu