Kvaksonska loža - Moćne patke

1. plati druže da sviramo duže!

Хахахахахаха.

Квакстор - Квак Драгстор - Квакдрагстор - Квакстор.

Иде неко у квакстор?

2. Hahahaha manijače, ti ćutiš, ćutiš, al' kad progovoriš... :DDD

3. ja sam na sajtu, ali čitam tuđe kvakove da vidim šta je danas ribica, a šta pačje govno...

4. Evo moje nove za društvo iz jezerca... JohnnyBK, tebi će se dopasti :)

http://vukajlija.com/pacje-govno/310577

5. kvakva pandanska kvefka!

6. Kvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

7. Dobro jutro patke moje drage kvak.
    Sinoć sam se ubio k'o letva i u sitne sate došao kući pa nisam bio u mogućnosti da budem sa vama, a i pitanje je dal bi pogodio jedno dugme kol'ko sam se odkvakačio.
    Vidim nove neke reči i definicije o nama. Odlično. Bitno je da jato funkcioniše i kad je jedan član sleteo da popije malo vode iz jezerceta.
    Kvak

8. Jutro Đoni :)
    Hahaha kažeš "vode iz jezerceta" a? Ako, ako, sve je to za patke :)

9. hehehe pa malo više vodice sam popio sinoć al' bilo je dobro zezanje.
    Vidim bili ste aktivni.
    Danas radim samo do 12.....kvak

10. Nego sada kad je lepo vreme moramo da ugovorimo neko okupljanje jata u nekoj prirodi pa svi zajedno malo vodice da pijemo.

11. Pa i nismo bili nešto aktivni...razletesmo se sinoć svako put svojih "obaveza" ;)
    A gde radiš Đoni (ako nije suviše intimno pitanje)? ;)))

12. A gde radiš Đoni (ako nije suviše intimno pitanje)? ;)))

Ma nema suviše intimnih pitanja, opušteno.
    U Ikarbusu u komercijali. Pravim autobuse brm brm brm.
    E sada sam se setio, meni je keva predsednik nadzornog odbora kod tebe u firmi.

13. Ili upravnog, jbm li ga al' mislim da je nadzorni.

14. Praviš 'tobuse (tako ih ja zovem) jeeeej :)
    Uhh ne znam ja odatle nikog, ja radim administraciju na mreži (tačnije na kvarovima), bakćem se sa radnim nalozima :) A i od skoro sam u vodovodu, tek četiri meseca.

15. Dobro jutro i od mene. Takođe sam unapređivao sinoć pačiji prag tolerancije na kvakohol. Džaba meni voda iz jezerceta, kad moram da prelećem u birtije... KVAK!

16. Jutro Agil :)
    Joooooooooooooj pa šta je ovo, svi pačići sinoć bili pijani paĆići ;))))

17. A šta kažete, Vodovod i Ikarbus? Svaki dan komuniciram sa marketing sektorom Vodovoda, a vamo često idem na sastaknke u TV Prva, ako je tu Ikarbus. Men' se čini da jeste :)

18. Ma ne mo'š ni da je znaš. Ona je tamo jednom nedeljno i ne radi tamo. Tamo je na nekoj stranačkoj bazi, nego ako upadneš u neku frku na poslu da reagujemo o'ma' :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.