Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jeeeeeeeeeeeeebote, večito se mačujem sa ovim novajlijama i plagijatima...
Jeste. Tu blejim. Marketing sektor.
Kancelarijaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rulez
Tačno ću jednom neke batine na sajtu da popijem ;)
Људи, јел ви икад користите ''одјава'' дугме? :)
Agi, čudna neka nevidljiva sila spaja nas patke, a? ;)
A šta je to "odjava dugme" ili kako već? ;)))
Она ствар поред дугмета да одеш на профил :)
Ružan je font, neću na to da klikćem!
Kvakćem, pardon. KVAK.
A toooooooo....vidi stvarno piše O D J A (ovo slovo ne znam koje je) i A ;)))
Kako mene niko nije obavestio ranije da to dugme postoji? Silom prilika sam sedela ovde prethodnih 875 sati :DDDD
Ah da, kad smo već kod neobaveštenosti...može li neko da mi pojasni kako se kače slike na onom forumu predviđenom za tak'e stvari? :)
Па то сама мораш да погледаш и настави борбу против плагијаторских новајлија, ја ћу те подржати. :) Иначе јел имате неког свог свеца или анђела? Ја сам нашао за моје панданчиће, свети Панданијел. http://cdnimg.visualizeus.com/thumbs/09/08/01/drawing,panda,wings-f88a170f5cfeb140b6debd13dc781236_m.jpg
едит:
Ah da, kad smo već kod neobaveštenosti...može li neko da mi pojasni kako se kače slike na onom forumu predviđenom za tak'e stvari? :)
Принтскрин или фотографије Вукајлијаша?
Nemamo sveca još uvek, u fazi je izrade :)
Fotografije vukajlijaša :)
Ah da...i hvala na podršci u borbi protiv plagijatorskih novajlija! :) Trebaće neko da me brani kada krenu kamenicama na mene :DDD
Ај ја ћу, видим ови не прате :) Аплодујеш на www.imageshack.com и када се заврши аплоад идеш на виев фулл имеџ и игноришеш регистрацију, после тога десни клик на слику и онда копирај УРЛ адресу и онда кад хоћеш да ставиш слику пејстуј УРЛ адресу. :)
Hvaaaaala Matriks :)
Pomogao si mi da razrešim veeeeeeeeeeeeeliku misteriju ;)))
Sad još samo da nađem neke epic slike iz svoje kolekcije ;)
Молим и други пут. :) Него ја мислим да нема нико гори од мене, 90 дефки и ниједна одабрана. :)
Ima vremena, biće :) Mnoooogi se ne mogu pohvaliti odabranim defkama, a ipak dobro pišu.
A ja sam krokukurikala od čuda kada se moja druga po redu napisana defka našla među odabranim :) I moram ti priznati, nije da se nisam pravila važna :DDDD
Нећу да радим, хоћу да се 'ладим... :(
ш'о не окачите овде ваше слике? Да видим как'и сте :)
hehehe hajd' kačim jednu koja je pomalo epic :)