Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
e,sad videh patke moje,pa meni se više sviđa gornje žigče:)
heh ode čo'ek sam u Maxi, mene boli tiba pa mi se baš i ne mrda...
Poslah ga i po kikiriki, da pravim kikiriki puter, mnoooogo je ukusniji od kupovnog :)
Ok marya, pribeležen glas :)
kako praviš ela?pravila bih burazeru:)
Svrnuo sam samo da bućnem noge i bežim na utakmicu KVAKsnim već...
Video sam oba grba i glasam za broj 2.....
KVAKćemo se kad dođem
Evo ga recept po kome sam pravila nekoliko puta:
http://www.coolinarika.com/recept/domaci-peanut-butter/
Samo što ja prvo kikiriki ubacim u secka (a ne u blender) da se što bolje usitni. Pa onda u teglicu sipam taj kikiriki i ulje, pa miksiram štapom za majonez dok ne bude glatko. Slobodno možeš po potrebi staviti i koju kap vode ako je jako gusto (da ne bude sve baš ulje)
Hvala Đoni, upisan glas :)
Uživaj na tekmi :) kvak
hvaaaaala ella!super,iznenadiću ga uskoro:)
aj,uživaj i obriši noge,nemoj s mokrim van jezerceta!
Buksnetino, upiši me tamo kao turbo patku! :)
Pekky, molim te glasaj koji ti se žig više sviđa od dva ponuđena. Imaš ih na, čini mi se, tri stranice u nazad :)
opet novina za naslovnu, sad u profilu biraš šta hoćeš tu da vidiš, gazda se baš trudi oko nas nešto ovih dana...
hm,kak'e sad novine?
možda dobijemo i pravo jezerce,lololo!
Glasam za prvi, Ella. :)
novi somić!
A evo ga i moj novi avatar.
pfc, čije su ovo slike što uzimaš za avatar?
Malo lobiram za prvi predlog.
Vladstudio, odlične su.