Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kvak dan pačići, ajde da vidim šta ste radili dok sam odsustvovao. :D
Kvak dan kvaktriks :)
Pfcabara mnogo dobre slike za avatar imaš uvek, baš mi se sviđaju :)
Hvala Ella! Ovo je samo privremeni, dok se ne izglasa novi, zajednički logo.
Glas dajem 1. :)
ja ne znam i dalje koji avatar i gde da i kako tutnem patkicu.mozda ovu,gde sam malo pače.
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/165729_482105097799_665742799_6069148_1645972_n.jpg
Može, pa na majicu.
Imam jednu za UKD nalog:
naslov: PAČJI PLES
defka: Uzbuđeno skakutanje klinaca oko prepunih kesa i korpi koje roditelji donesu iz veće nabavke potrepština u nekom od supermarketa. Skokovi sa obe noge istovremeno u vazduhu, a ruke lepršaju na sve strane kao mala krila.
primer:
- Šta ste nam kupili, šta ste nam kupili...
- Evo salamica, riba u konzervi, margarin, prašak za veš, ulje, brašno...
- A čokolada, eurokrem, kinder jaje...?
- Zaboravili smo, kupićemo sutra.
- Pffff, a prašak niste zaboravili?
- Ali evo ima Plazma...
- Plazma, plazma, plazma....
Primer mi je malo kilav, ako imate sugestije menjajte, ako nemate neka Agilni postavi na nalog, ja sam mudro zaboravio šifru :)
slatka je bruce:)jao,ne znam ni ja šifricu,gde su ostali?
Evo mene, napravila kikiriki puter :)
A ovaj moj se vratio iz Maxi-a i sa sve korama i pečurkama, pa sam na brzaka napravila i pitu sa pečurkama...eno se peče u rerni...mmmm mljac :)
Hajd' baciću vam sad šifru na pvt
Za ovo zadnje može
neka stoji još malo, da nas što više vidi :)
Kvaktriks, prvo sam stavio jafu, pa plazmu, pa plazmu i jafu, pa ostavio samo plazmu :)))
Može da stoji na kraju (onako kako ja uvek verenika pitam):
Ja isto znam šifru :P
ella, to je super :)ajde da napravimo kombo:
Plazma, jafa, plazma, jafa ..... i šta joooooš?
heheh,to plazma,super plazma!
patkice,uskoro vas napuštam na kratko,idem da obnovim pačiju boju kose:)
Pa naravno da znaš kvaktriks, bio si prisutan na času :)))
Nego ja to na pvt, da ne bi neki lešinari koji nisu patke, a čitaju ovo, zloupotrebili naš profil.
Квак! Јесмо се одлучили за грб? :) Видим пфцабара уз'о онај што се и мени свиђа. :)
Ella, i ja sam bio prisutan na času, ali sam otišao na trenutak do toaleta i, kad sam se vratio, više nije bilo tog posta :)
Idem ja da to ubacim, pa kako bude...
Može tako Bruce, đa mi se. :)
Hehe al' kako je meni slatko to "i šta jooooš?". Ovom mom taman lakne kada se ja obradujem za nešto što mi je kupio, a ja upitam "i šta jooooš?" :D