Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Чек, мислиш чука=сат или чука=дефка?

2. Mislim da je mislio na to da ima da odšljaka još dva sata.Sad, zidna ili ručna, pojma ne znam.

3. А јебига, ја сад морам да се обрезујем, будите добри пачићи и не дајте да и кап воде изађе из језерцета, ћаос. :)

4. još dva sata

Право у центар. Ти би требао да будеш патка са нама. Капирамо се. Уручујем ти позив.

:ПОЗИВ:

5. ja idem kući za dvajes` minuta, ako budem dobar možda me žena pusti da malo kvakćem odmah, a možda teek večeras :)))

6. Tu sam ja, Pablo.Iz ilegale podržavam pačiji pokret.

7. Ja pridodah obećanu defku, tačno u 14h. A i Bruce je opet Bruskvakstičan!

8. KVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK stigoh kućici :))))))))))))

9. ako budem dobar možda me žena pusti da malo kvakćem odmah, a možda teek večeras :)))

haha Bruce, molim te pokaži se kod kuće junački, nemoj da nam sramotiš jato :DDDD

10. Eto me odmah po dolasku! Heroj ulice, pardon jezerca, Super patka u akciji!

Mnogo me žena gotivi, mora da mi je smislila čitav radni dan za vikend ;)

11. Mnogo me žena gotivi, mora da mi je smislila čitav radni dan za vikend ;)

Da pozdraviš puno ženu, kaži joj da ima vrlo dobrog naslednika ovde u Ustaničkoj :) Znamo mi žene kako treba :D

12. Agilni je linkovao jezerce u defki! Zvanično odajem priznanje i proglašavam ga vitezom :)))

13. MTKBWY, master Bruce!

14. Thank you, young Padawan. You`ll be a great Jedi very soon...

15. Odlazim i ja sa radnog mesta, da razmrdam malo perje na ovom vetru. KVAK!

16. Agi, neće niš' da ti fali, ogrejalo sunce sve u mozak bije ;)
    Hajd neka su ti sretni puti do kuće, pa se kvakni kad budeš pogao :)

17. kod mene sija sunce, nema vetra, još malo kvačem pa idem sa ćerom u šetnju :)

18. Bruce već ima podmladak za ovo naše jezerce. Kvak.
    Ja još 20 minuta i bežim odavde kod devojke na ručak. Ala ona kuva....razbija

19. Мени сад доносе 15 цициних ћевапа. Има да се ушинем!

20. idem sa ćerom u šetnju :)

Uuuu ovim se mi kupio!!! Tako treba, zajebi net, patke i naše kvaktanje...deca su blago!!! :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.