U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ja bi još kvakao, ali ćera stoji pored mene i svako deset sekundi pita jesam li završio :))) kvakaću ponovo uveče, kad se smrkne i anđeli spavaju :)
Hahhahaha samo se ti ušini, blago nama! Živ bio i veliki porasO :DDD
kvak,kvak,voda u jezercetu je tmn kako treba!:)
Marya, kod nas je uvek sve kako treba :)))
Ijao pa gde mi stavljaš so na ranu....dobro evo krećem kući. Mrtav sam gladan. Valjda ima kornflejksa :)
Patke koje su prisutne uvek održavaju temp za patke koje će da pristignu u jezerce..
To je pačija solidarnost.......KVAK
IDEM KUĆIIIIIIIIIIIIIII
kvaka vam se dala!kvaak,brč,brč!lepo ručkaj džoni,ela,aj da se brčkamo:)
Odoh ja da operem ovo perje na glavi (ili kako ja kažem uvek "da Tupam Tosu), pa se vraćam malo kasnije..... Nadam se da se voda u jezercetu neće ohladiti dok se ne vratim :)
KVA
čuvam mesto,grejem vodicu,al' idem i ja da čalabrcnem nešto:)
kvakva!
KVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!! Oće l' kera? :D
kvaaak!kera je vezana:)
Ker vezan, kratak lanac...mo'š proći, al' maaaani ti to...ko zna čim ga rane :DDD
jede taj sve,ali patke obožava!:)
Коначно гајби. Купио пиво. Правим музику. Милина. Квак на квакдрат!
Pivo, a? Boleće te proleće... Ja se evo "mučim" da istisnem novog soma, vreme je bilo posle 3 dana ;)
МариаДИ не зна ко сам ја. КваКва :)
KvaKva za dobar dan! :)
kvakva, pablo,čiji si sine?:)vops,boli te patka,uživaš!
Сети се с'ким си причала о Зденки мачки. :) Али немој ме одати овде. :)
aaa,da,da,zdenkica:)kvak,znam:)
Istisnula novog soma :)