Kvaksonska loža - Moćne patke

1. БИЈЕМ! :)

Па то је монтажа, бре, то још '96. направили. Намерно ставили да је црно бела да се не би провалило.

2. moram da palim - kupila mi žena pivo da joj prepustim računar :)))

3. aj, aj, nek' ona loma uživa!

4. Bruce, briši onu sliku, bre.

5. Ошо је. Лепо сам ја рекла, боље на време да си га ишибао! ;)))

6. Moraću, bogami. :)

7. Квак! Матрикс скинут. Више није Квактрикс. Има ли кога? :) Аги врх лик!!!

8. Sada sam došao sa Ade....Agi igra fudbal k'o Ronaldinjo....dobar je.....
    Ko je napravio ovo za Matriksa?
    E inače izašao mi poster u Blicu. Sada sam Selebriti lololo kvakvakvakva

9. ХАхахахаха који постер??

10. Ma neki stari, nešto za Hrvate kako su promenili jezik pa neke Udne tuljice...sad ću da ti nađem taj

11. Ахахахаха нешто сполник удна туљица и то, мислим да сам видео :D

12. Al su secnuli ovaj komentar dole, Sexy do daske i to, vidi se samo ovo što piše i JohnnyBK...kažem sada sam Selbriti lolololo

13. Хахахаха врх!! Е морам да напоменем, да сам данас био НА ВИСИНИ ЗАДАТКА у одбрани! И морам да кажем следеће:

ЕЛА, МОЛИМ ТЕ РЕЦИ МИ ДА ЛИ ЋЕШ СЕ ВРАЋАТИ. НАПИШИ МИ НА ПВТ, ДА ЗНАМ АКО НЕЋЕШ ДА КАЖЕМ ЛЕПО МОДОВИМА ДА ЗАКЉУЧАЈУ ГРУПУ. АКО ТЕ НЕ БУДЕ БИЛО ДО ПОНЕДЕЉКА УЈУТРУ, ГАСИМ ГРУПУ.

Јбг, осмислила је ово, не може сад да не долази.

14. Ili barem neko obrazloženjce.....

15. Može li neko da mi kaže zašto je Ella uopšte i otišla???

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.