Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Tu sam ja ĐoUni, nisam propustila nijedan post.

2. Neko me zvao?

Ja. Šta ti je?
    Ne svraćaš ovde kao da si ljuta?
    Šta se desilo?

3. Može li neko da mi kaže zašto je Ella uopšte i otišla???

To ni ja ne znam.

4. Ella, konačno si došla! :)) Pa što te nema, čoveče?

5. Ej Ela, šta se desilo?

6. Е бре, Елааааа! Што нећеш више да се дружиш са нама? :)

7. Pratim ja vas, ne brinite. Čitam sve i smejem se sa vama zajedno.

Ne znam, skontala sam da sam vas možda i smorila, često sam bila tu, kuckala non-stop....kuckala čak i kada su divlji bili tu, jer smatrah da treba neko da ostane da okrene sve na zajebanciju i pokaže im da nismo prženice za jebanje u mozak....
    Ali sam očigledno pogrešila...ne znam.
    Sve u svemu, drago mi je da se sve sredilo, da ste počeli svi da se vraćate i ponovo ovo postaje grupa sa zdravim temama za razgovor, što mi je i bio cilj kada sam "osmislila" patke.

8. Pratim ja vas, ne brinite. Čitam sve i smejem se sa vama zajedno.

Ne znam, skontala sam da sam vas možda i smorila, često sam bila tu, kuckala non-stop....kuckala čak i kada su divlji bili tu, jer smatrah da treba neko da ostane da okrene sve na zajebanciju i pokaže im da nismo prženice za jebanje u mozak....
    Ali sam očigledno pogrešila...ne znam.
    Sve u svemu, drago mi je da se sve sredilo, da ste počeli svi da se vraćate i ponovo ovo postaje grupa sa zdravim temama za razgovor, što mi je i bio cilj kada sam "osmislila" patke.

+222 Ако нећеш да учествујеш у причи, онда нема потребе ни ми више да причамо. :)

ЕДИТ И можда затворим тему. Не ја, него модератори, на моју иницијеШН!

9. Ne znam, skontala sam da sam vas možda i smorila, često sam bila tu, kuckala non-stop..

Obrnuto....ja baš volim tvoje kuckanje non stop. Posebno kada ujutru ustanem za šljaku i banem ovde, a ono već vidim tvoje KVAK jutro, jer ustaješ prva na šljaku......

kuckala čak i kada su divlji bili ru, jer smatrah da treba neko da ostane da okrene sve na zajebanciju i pokaže im da nismo prženice za jebanje u mozak....

I dobro si postupila. Ja sam baš bio zadovoljan. Možda čak jedini ja nisam baš dobro postupio ali to sam ja.

Ne samo što si osmislila nego si i duša ove KVAKsonske družine. Bez tebe, palim i ja.

10. Neka. Bitno je da si ti tu i sve će biti ok, zaista nisu isto patke bez tebe. :))

11. Ако нећеш да учествујеш у причи, онда нема потребе ни ми више да причамо. :)

ЕДИТ И можда затворим тему. Не ја, него модератори, на моју иницијеШН

Ne samo što si osmislila nego si i duša ove KVAKsonske družine. Bez tebe, palim i ja.

zaista nisu isto patke bez tebe. :))

Ma daj ne seruckajte bre. Ima vas ovde 15ak, u svako doba dana nekoga ima. Lepo se slažete, kreativni ste, duhoviti.....lepo vas je videti takve i smejati se sa vama zajedno.
    Ne vidim nijedan jedini razlog zašto bi se tema zatvarala ili bi neko odlazio zbog jedne osobe manje.

12. Ali ja ne vidim razlog zašto bi ti odlazila baš sad kad se situacija smirila.

13. Ne vidim nijedan jedini razlog zašto bi se tema zatvarala ili bi neko odlazio zbog jedne osobe manje.

Ја видим и то ћу урадити ако одеш. ;) Нема потребе више да се задржавамо, ако није СТАНДАРДНА екипа која је осмислила све, са тобом на челу, ту! :)

14. I nije jedna osoba manje. Nema ni Matriksa ni Staklene više...
    Nisam za zaključavanje teme kao Buks, ali onda i ja bacam :odbuć:

15. Pekky, zato što smatram da je većina ovde bila mišljenja istog kao i Jezivi, ali eto samo je on rekao šta misli. Naravno da cenim svačije mišljenje, normalno je da 15 glava ne može da razmišlja isto. Pa eto smatram da je bolje sama da se povučem, ukoliko sam tim svojim mponašanjem razočarala i osramotila patke.

16. ukoliko sam tim svojim mponašanjem razočarala i osramotila patke.

Pa nisi. Čak i je reakcija bila borbena i OK. Ne znam zašto misliš da je puno ljudi mislilo da si pogrešila. Meni se reakcija svidela.
    Pa moj plan je bio najgluplji na svetu. Bila je situacija i svako je reagovao na svoj način. Meni lično, ti si dobro odreagovala.

17. A šta je to rekao Jezivi, nisam upućen.

18. Niti si razočarala niti osramotila ni sebe ni sve nas. A sada je sve OK, do neke nove situacije i vrći se ti nazad...ajde jedno :BUĆ: da vidim

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.