Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Čitam Bruce, mnogo mi je bila simpatična pesma koju si mi poslao :)

2. I šta bi na kraju, Ella? Jel ostaješ? :))

3. :)

ОхохО, Брус је добио смајли, а ми НЕ! :)

4. jeeeeeeee, dobio sam odabranu defku a tebe nije bilo da podelimo zajebanciju... drugi me samo hvalili i čestitali - lepo je to, ali nije isto :)

5. Nismo dobili smajlišu.....čak ni onog sa razjapljenim ustima...onog, što sam ja kucao kad mi nisu radili brojevi na tastaturi :D

6. to je zato što je Ella lepo vaspitana i zna kako treba da se ponaša prema starcima :)

7. Skoro svi ste mi slali PVT, što moram priznati nisam očekivala ni najmanje.
    Nemojte me pogrešno shvatiti, ali sam bila ubeđena da većina neće ni primetiti da me nema, jer vas je ostalo dosta i svi se jako lepo slažete i držite raspoloženje na nivou. Drugima sa ovog portala ste za primer! I MNOGO SAM PONOSNA NA VAS!!!!!

8. svaka cast bruce!
    ella ne zezaj se znam gde zivis ! :DDDDD

9. Ella, ja odoh, a kad se vratim, hoću da si odlučila da nas ne napuštaš, ščula? :))

10. Ја нисам слао ПВТ јер сам знао да нема одговора. :) Ал' сам знао да овде читаш сигурно хехехехе.. :)

11. :porumeneo i stidi se sa retardiranim smeškom:

12. ella ne zezaj se znam gde zivis ! :DDDDD

Samo ti izletimo Moli, Peki, marya i ja sa fantomkama i cap...gotovo...
    A pazi moli je na protestima svaki dan, već je ogoglala na sve to, ja ako promašim neke demonstracije počnem da plačem i po njima čak planiram letovanja....znači iskusni smo u urbanoj borbi do koske....

13. A kapiten naravno u kolima rukovodi akcijom

14. mi u Vojvodini više i ne štrajkujemo, znamo već godinama da Ministar prosvete ne zna ni gde je Vojvodina... što se vidi iz par mojih postera i nekih defki...

15. Ал' сам знао да овде читаш сигурно хехехехе.. :)

Naravno da sam čitala, nijedan post mi nije promakao.
    Radovala sam se kada je Bruce dobio odabranu, kao da je moja! :)
    Zabrinula se što je Matriks tražio da skinemo sa liste pataka.
    Ponosna na ĐoUnija što je "izašao" u Blic-u.
    Pratila vaše dogovore za fudbalicu dana.
    Čekirala sve vaše nove somiće i ocenila.
    I još mnogo toga, ne mogu sada ni da se setim svega....

16. eto na primer (ko nije video): ova

17. Ma znam da si čitala. Ni ja nisam hteo da šaljem PVT da te ne smaram, tako reagujem na takve situacije, nego jel se ti vraćaš nama u jezero kao da ništa nije bilo?

18. mi u Vojvodini više i ne štrajkujemo, znamo već godinama da Ministar prosvete ne zna ni gde je Vojvodina... što se vidi iz par mojih postera i nekih defki...

Ali zato Moli demonstrira svaki dan. A tebe Bruce nisam stavio u ekipu za otimanje Ele ispred kuće zato što može da se desi da baš tada trebaš da postaneš ćaća, pa da ne moraš odatle da trčiš u bolnicu a i da budeš uz gospoju....

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.